Pc Toplama İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

ozan123

Kilopat
Katılım
10 Ekim 2013
Mesajlar
192
Yakında bir pc toplatacağım. 32 gb ram destekli olsun istioyrum. Ayrıca photosohop, gta 5, battilefield 4, crysis 3 gibi programları rahat kaldırabielcek ekran kartı nedir ? Yardımlarızın için şimdiden sağolun:)
 
Rahat kaldırsın demenden ultra ayarları kastettiğini düşünüyorum. Eğer amd seçeceksen paran varsa 290x (1500-1600 tl olur herhalde), eğer bütçen biraz daha azsa 280x (fiyatı 1000 tl civarı ), 600-700 arası ise 2gb 256 bit tanınmış bir markanın e.k bu oyunları ultrada oynatır.

Not : ekran kartının çok eski bir seri olmamasına dikkat ve recep abinin dediği gibi ekran kartının soldan 2. Harfinin 7-8 veya 9 olmasına dikkat et. 7'den aşağısını almamanı öneririm.
 
Ya da direkt olarak 'GTA V ne kadarlık ekran kartı ister ?' demek daha kolay olur. GTA V en az bir GTX 680'den aşağısını kabul etmiycektir. Sen bir GTX 680 alırsan, saydığın diğer oyunları da rahat bir şekilde oynayabilirsin.
 
Bir şey sorucam, sizce amd hepsini yani oyunları çalıştırı mı? Bu soruda arkadaşlarım bana amd nin fazla performans vermeyeceğimi söylüyorlardı ?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı