PC Toplama İçin Hangi Siteler Güvenilirdir?

Buradaki bilgilerden öğrenmek istediklerini her türlü öğrenebilirler hocam. Ben bu şekilde tanışmıştım bu firma ile.

Şuanda teknobiyotik ve vatan bilgisayarda sistemimin karşılaşmasını yaptım vatan 3030TL teknobiyotik 2955TL tutmaktadır. Vatanda kasam 550W 80 plus ek 1 fan verirken, teknobiyotik aynı kasaya 450W plus özelliği olmadan ek 2 fan veriyor. Bence arada abartılacak bir ücret farkı yok. İstediğiniz kadar web sitesi taraftarı olun ama onların hiç biri bir vatan olamaz Ayriyetten bu yaşıma kadar her zaman vatanı tercih ettim hiç bir zaman sorunla karşılaşmadım.

Vatan bilgisayar kötü değil fakat kesinlikle iyi de değil. Müşteri memnuniyeti çok da iyi değil. Bazen elden çıkması gereken ürünleri satmaya çalıştıklarını da okudum. Vatan bilgisayarı indirim olmadıkça tercih etmenizi önermiyorum.
Sinerji yoğunluktan dolayı sipariş yetiştiremiyor. Bundan dolayı müşteri memnuniyeti düştü biraz. Ben sistemimi burdan topladım 2-3 kere aramışlardı sıkıntı çıktığı için. Gayet iyi bence müşteri hizmetleri fakat şu an nasıl bilmiyorum.
Teknobiyotik ve İnventus halen iyi. İyi bir müşteri hizmetleri var.
Webdenal fiyat olarak en cazip sitelerden bir tanesi. Alışveriş yapmadım ama buradan çok onerdigim ve alan oldu.

Polemik yaşamayalım. Fikir alışverişi yapalım, kırmadan, üzmeden, sen yanlış ben doğru, ben yanlış sen doğru demeden. Düşüncelerimizi paylaşalım. Kimse aynı düşünmek ya da aynı yapmak mecburiyetinde değil, birbirimize kendi doğrularımızı zorla kabul ettiremeyiz, ettirmemeliyiz. Herkes aynı olursa zaten ne anlamı kalır.

Dediğiniz gibi polemiğe girmeye gerek yok. Herkes özgürce istediği yerden alır. Sen vatanı savunursun ben başka yeri. Zaten bunlar konuşula konuşula iyi kötü seçilir. Vatan parça parça olarak düşünüldüğünde fiyatları biraz pahalı ve bazı çalışanları ''merdiven altı işçileri'' Bir çok defa örneklerini gördüğüm ve duyduğum için söylüyorum. Kulaktan dolma bilgiler değil. Ayrıca hiç bir yer kusursuz değildir. Geçende de sinerjide problem yaşayan bir arkadaş vardı. Biraz şans biraz da size kalmış bir durum.

Derin bir araştırmadan çıktım [emoji1][emoji1]. Açıkçası şaşırtıcı sonuçlara ulaştım diyebilirim. Aklımdaki site kesin olarak inventus. Gördüğüm 10 kişiden 12 si güveniyor ve öneriyor diyebilirim [emoji1][emoji5] . Gerçekten bir şirket kendini bukadar sevdirebilmiş ve kanıtlayabilmiş ise helal olsun. Sorun çıkınca hemen destek çıkıyorlar imiş sorununuzu hallediyorlar imiş Ve gerçekten işlerni çok özenle yapıyorlarmış. Çok ucuz olmasa bile vatana göre hizmetlerinin daha iyi olduğunu ve 100-200 tl gibi farklarla vatandan ucuz olduğunu söyleyebilirim. Bir site kendini bukadar mı çok kişiye övdürür. Şaştım kaldım inventus... Teknobiyotik hakkında fikrimin değiştiğimi söyleyemeyeceğim şikayetler var bayağı. Yanlış ürün falan gelince ilgilenmediklerine dair şikayetler var. Vatanda da elemanların işlerini özenerek yapmadıklarını söyleyenler oldu. Sanırım inventus tan alacağım sistemimi. Heil inventus.[emoji1][emoji5]

İyi bir tercih. İlerde de sıkıntı çekmemeniz adına doğru bir seçim olabilir. Çok ucuz değil fakat güvenilir diye biliyorum. Teknobiyotik'de zamanında öyle sorunlar oldu fakat şu an bu şekilde bir sorun alan duymadım.

Hepsiburada.com indirimlerini takip edersen kazançlı çıkarsın. Ben öyle yapıyorum. Ve diğer sitelerle arada ciddi farklar oluyor. Satıcısı kendisi olan ürünlerden şaşmayın. Kargo da gayet hızlı.

Hepsiburada.com indirimlerini takip edersen kazançlı çıkarsın. Ben öyle yapıyorum. Ve diğer sitelerle arada ciddi farklar oluyor. Satıcısı kendisi olan ürünlerden şaşmayın. Kargo da gayet hızlı.

Biliyorum onlarda hoş fiyatı iyi ve güvenilir ama, ne kasadan anlarım ne toplamasından ne kablolamasından. Sorun çıkarsa ne yapacağımı falan da bilmiyorum. İnventusta hem topluyorlsr hemde her türlü açıdan testleri yapılıyor ayrıca özenle yapıyorlar kablolamasını falan. Biraz daha karlı çıkacam diye kafamı yormak... pek çekici değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…