BeyzaTheHuntress
Megapat
Ama ekipmanlarımı Hepsi buradadan alacağım fiyat ve güvenilirliği açısından [emoji1360][emoji1360][emoji5]
Valla keşke anlasaymışsın. Ya da etrafında gerçekten anlayan birisi varsa yardım isteyebilirsin. Sadece montaj yapıyorlar diye fazladan bir SSD parası verme derim.Ama ekipmanlarımı Hepsi buradadan alacağım fiyat ve güvenilirliği açısından [emoji1360][emoji1360][emoji5]
Valla keşke anlasaymışsın. Ya da etrafında gerçekten anlayan birisi varsa yardım isteyebilirsin. Sadece montaj yapıyorlar diye fazladan bir SSD parası verme derim.
Videoları izleye izleye sakin bir şekilde yaparsanız pekte zor değil aslında. Hiç montajlamadığınız için öyle geliyor size. Karar sizin tabiidüşündüm biraz sanırım etrafımda yok öyle biri. Sanırım kendim denesem anakartı falan kırarım [emoji1] kalsın iyi böyle.
Videoları izleye izleye sakin bir şekilde yaparsanız pekte zor değil aslında. Hiç montajlamadığınız için öyle geliyor size. Karar sizin tabii![]()
Bayanlar biraz paniktir. Yapacak birisi de yoksa en iyisi aldığınız yere toplatmak.
Bu arada PC ne için toplanacaktı?
PC toplamadan önce ilk kural PC'nin ne için toplanacağını belirlemektir. Amaçsız yola çıkarsanız ortaya kötü bir sistem çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.