PC toplama site önerisi

Brscetin07

Hectopat
Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC toplamak istiyorum. 2500 TL'ye bana güvenilir site önerebilir misiniz ? Sizin de alışveriş yaptığınız biraz bu konuda takıntılıyım da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence farklı internet sitelerinden topla. Güvenilir olup olmadığını ise sikayetvar.com gibi sitelerden öğrenebilirsin.
 
Merhaba ben genelde akakce den ürünleri araştırıyorum en ucuz fiyatlar onda var. Birde ucuz olarak önerebileceğim nanokatalog var ekran kartımı (MSI ARMOR RX470 8GB) yaklaşık 7-8 ay önce 1050 TL gibi bir fiyata almıştım piyasada 1300 civarı iken. Aynı şekilde anakartımı da piyasa fiyatının 120 TL altına almıştım.
 
Arkadaşa katılıyorum güvenlik konusunda endişeleriniz varsa tek bir siteden alışveriş yapmanızı tavsiye ediyorum. Benim söylediğim nanokatalog sitesi ürünlerini yurt dışından getiriyor satın alırken tedarik sürecine dikkat edin. Bazı ürünler kendi stoğunda mevcut ve aynı gün gönderiliyor. Yurt dışından gelen ürünlerde bazen gecikmeler yaşanabiliyor (ben yaklaşık 1 hafta gecikme ile almıştım ürünü) bilginize.
 
Ben Inventus'dan topladım, çok memnunum. PC'yi aldıktan sonra anakart ile ilgili bir sorun çıktı, aldıktan 2 ay geçmesine rağmen değiştireceklerini söylediler. Ayrıca merak ettiğin bir şey olursa pat diye arayıp yardım alabiliyorsun. Fiyatları biraz daha pahalı olsa da, satış sonrası destek benim için çok önemli dersen ben kesinlikle Inventus'u öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı