PC toplanmalı mıdır, hazır mı alınmalıdır?

Kim ne derse desin, hiçbir zaman marka sistem almam da aldırmam da. Yukarıda arkadaşların da dediği gibi İtopya gibi sitelerden hazır sistemler alabilirsiniz, ki onlar da zaten toplamadır.
Marka sistemi kimse çok uygun olmadığı sürece tavsiye etmez. Bilgisayar toplama ve kurmak zevkli olurdu eskiden.

Hazır alırsanız daha uygun olur. Ancak bazı istisna indirimlerle kendiniz toplamanız daha karlı olabiliyor.

Hocam şu an hazır sistemler daha ucuz, fakat ben aylar önce topladığımda hazır sistemler benim topladığımdan 700tl daha pahalıydı. Yani hangisi ucuzca onu alın, hazır sistem en mantıklısı şu an için. Anlık olarak indirime göre değişiyor.
Indirim değilde güvenli olması daha önemli benim için

Hazır toplama sistem almanız daha uygun olacaktır. Tek tek parça toplamaya kalkarsanız indirim kovalayarak bir tık ucuza denk getirme imkanınız var fakat youtuberların ya da sitelerin yaptığı hazır toplama sistemler fırsat sistem olarak çıkıyorlar ve çoğu bayağı uygun olarak çıkıyor.

Hazır toplama sistem almanız daha uygun olacaktır. Tek tek parça toplamaya kalkarsanız indirim kovalayarak bir tık ucuza denk getirme imkanınız var fakat YouTuber'ların ya da sitelerin yaptığı hazır toplama sistemler fırsat sistem olarak çıkıyorlar ve çoğu bayağı uygun olarak çıkıyor.

Bildiğiniz bir tane site varsa önerebilir misiniz acaba?

Hazır sistemler genelde vasat parçalar kullanıldığı için uygun fiyatlı oluyor ama parça yükseltmek istediğinde fahiş fiyat çıkarıyorlar, örneğin İtopya. Şahsen sistem toplamayı 1 aylık süreye yayıp parça parça indirimden alınması taraftarıyım.

Bildiğiniz bir tane site varsa önerebilir misiniz acaba?
İtopya, gamegaraj, gaminggentr, sinerji, pckolik vs vs.
Hazır sistemler genelde vasat parçalar kullanıldığı için uygun fiyatlı oluyor ama parça yükseltmek istediğinde fahiş fiyat çıkarıyorlar, örneğin İtopya. Şahsen sistem toplamayı 1 aylık süreye yayıp parça parça indirimden alınması taraftarıyım.
Kino hocam pckolik sistemlerine göz attınız mı ? Ben parçalarını gayet kaliteli buldum. Allah izin verirse yakın zamanda sistemimi oradan temin etmeyi planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı