PC toplanmalı mıdır, hazır mı alınmalıdır?

Kino hocam pckolik sistemlerine göz attınız mı ? Ben parçalarını gayet kaliteli buldum. Allah izin verirse yakın zamanda sistemimi oradan temin etmeyi planlıyorum.

Bu tip sistemlerde iş almakla bitmiyor. 3600 ve 3060 Ti gibi kombinasyonlar 1080P'de kullanılacaksa darboğazı azaltmak için RAM'ler dahil hız artırımları gerekecek, işlemcinin sınırlarını maksimum besleme için açıp soğutucusu koymak gerekecek vb.

Burada çoğu konu açan kişiye baktığında son kuruşuyla bir hazır sistem alıyor ama eksikliklerini bilmediğinden yamuk performansla aylarca kullanmak zorunda kalıyor.

Bu tip sistemlerde iş almakla bitmiyor. 3600 ve 3060 Ti gibi kombinasyonlar 1080P'de kullanılacaksa darboğazı azaltmak için RAM'ler dahil hız artırımları gerekecek, işlemcinin sınırlarını maksimum besleme için açıp soğutucusu koymak gerekecek vb.

Burada çoğu konu açan kişiye baktığında son kuruşuyla bir hazır sistem alıyor ama eksikliklerini bilmediğinden yamuk performansla aylarca kullanmak zorunda kalıyor.

Yani hazır almamalı mıyım?

Yani hazır almamalı mıyım?

Bu ekran kartı piyasasında tekli almak hala iyi bir seçenek değil. O yüzden tek tek toplamak yurtdışında ucuz kart düşürmedikçe ertelenebilir. Hazır alacaksan da en ideal ve f/p seçeneğe girmen gerekiyor. Direkt "ooo bu sistemde RTX 3070 varmış" deyip diğer parçaları sallarsan olmaz. Bir bilgisayar sistemdeki en yavaş parça kadar hızlıdır.

Araştırın, hazır sistemlere bakın. Sonra tek tek toplanınca kaç TL edeceğini karşılaştırın.
Donanım Arşivi 5K'ya R5 5600G'li bir sistem satmakta, İtopya anlaşmalı, bir bakın derim.

Bu ekran kartı piyasasında tekli almak hala iyi bir seçenek değil. O yüzden tek tek toplamak yurt dışında ucuz kart düşürmedikçe ertelenebilir. Hazır alacaksan da en ideal ve F/P seçeneğe girmen gerekiyor. Direkt "ooo bu sistemde RTX 3070 varmış" deyip diğer parçaları sallarsan olmaz. Bir bilgisayar sistemdeki en yavaş parça kadar hızlıdır.

Hazır bir PC önerir misiniz F/P olan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı