Çözüldü Xbox PC uygulaması açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

semihxq

Decapat
Daha fazla  
Xbox'ın PC versiyonu olan uygulamasında ekteki gibi kalıyor. Görev yöneticisinde falan Xbox gözükmüyor. 2 ile 3 dk sonra kendi kendine kapanıyor. Yardımcı olur musunuz? Silip yükledim, bilgisayarı kapatıp açtım fakat uygulama halen açılmıyor.

ad.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır çözdük. PowerShell'i yönetici olarak açtım ve get-appxpackage Microsoft. Gamingservices | remove-appxpackage -allusers kodunu yazdım. Daha sonra da start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN kodunu yazdım çözüldü.
Xbox'ın PC versiyonu olan uygulamasında ekteki gibi kalıyor. Görev yöneticisinde falan Xbox gözükmüyor. 2 ile 3 dk sonra kendi kendine kapanıyor. Yardımcı olur musunuz? Silip yükledim, bilgisayarı kapatıp açtım fakat uygulama halen açılmıyor.

Eki Görüntüle 2111596

Bir DLL eksik hocam bende de olmuştu.

Güncelleme servisinin açık olduğundan emin olun. Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Update'i bulun ve başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın. Daha sonra ise Xbox uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyip deneyin.

Tamamdır çözdük. PowerShell'i yönetici olarak açtım ve get-appxpackage Microsoft. Gamingservices | remove-appxpackage -allusers kodunu yazdım. Daha sonra da start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN kodunu yazdım çözüldü.

Çözüm

Hocam microsof Store'dan oyun hizmetleri uygulaması açılıyor son bir şey olmuyor

Hocam microsof Store'dan oyun hizmetleri uygulaması açılıyor son bir şey olmuyor
Ayrıca düzelmiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı