PC varken PS5 alınır mı?

arel45

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600
Merhaba 4 5 ay önce PC aldım ve PS5 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Alınmaz mı? Sistemim şu şekilde:
Ekran kartı RTX: 4060.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Anakart MSI 450M a Pro Max II.
Kasa: Xigmatek anübüs Pro.
Klavye Rampage KB R86.
Maouse: Razer Cobra.
Kulaklık Logitech G733.
-Lisanslı Windows 11.

Son düzenleme:
Merhaba 4 5 ay önce PC aldım ve PS5 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Alınmaz mı? Sistemim şu şekilde:
Ekran kartı RTX: 4060
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Anakart MSI 450M a Pro Max II
Kasa: Xigmatek anübüs Pro
Klavye Rampage KB R86
Maouse: Razer Cobra
Kulaklık Logitech G733
Alam derim.

Sisteminiz çok yüksek bir sistem değil, alınabilir fakat ben olsam almazdım. Ona vereceğiniz parayla sisteminizde yükseltmeler yapıp çok güzel oyun deneyimleri yaşayabilirsiniz. PC oyunculuğu bence her zaman daha iyi. Ayrıca PC'de oyunlar genelde daha ucuz.

Paranız varsa sormayın ama yoksa alınmaz,30 FPS 2800 TL oyun keyfi için alınabilir ama.

Özel oyunlar için demiyorum zaten FIFA pes oynamak için düşünüyorum koltukda rahatça oynayabilmek güzel bir şey.
Kablosuz gamepad alın, PC'nin kablosunuda televizyona bağlayın aynı şey.

Sisteminiz çok yüksek bir sistem değil, alınabilir fakat ben olsam almazdım. Ona vereceğiniz parayla sisteminizde yükseltmeler yapıp çok güzel oyun deneyimleri yaşayabilirsiniz. PC oyunculuğu bence her zaman daha iyi. Ayrıca PC'de oyunlar genelde daha ucuz.

Sistemi yükseltmeye gerek duymuyorum zaten fazla oyun oynamıyorum oynadıgım oyun ETS 2 CS2 Minecraft RDR 2

Kablosuz gamepad alın, PC'nin kablosunuda televizyona bağlayın aynı şey.

Odamda TV yok olsa dediğin mantıklı.

Paranız varsa sormayın ama yoksa alınmaz, 30 FPS 2800 TL oyun keyfi için alınabilir ama.

Param şu an yok 13 yaşındayım yazın babamın yanında aylık 24K civarı alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı