PC varken PS5 alınır mı?

Özel oyunlar artık "özel" değil bence. Her platforma yayınlayacaklar az kaldı.
Ben de kendim adına konsolu sahip olduğu özel oyunlar için alırdım. Aynı oyunları bilgisayarda oynayabileceksem konsol almayı düşünmezdim. Bilgisayara da gamepad bağlamak mümkün. Ama konsol alırsanız masaüstüne kıyasla taşınabilme rahatlığı var ve amaç futbol oynamak ise alınabilir. Sadece sorun pahalı olması. 😀

Ben de kendim adına konsolu sahip olduğu özel oyunlar için alırdım. Aynı oyunları bilgisayarda oynayabileceksem konsol almayı düşünmezdim. Bilgisayara da gamepad bağlamak mümkün. Ama konsol alırsanız masaüstüne kıyasla taşınabilme rahatlığı var ve amaç futbol oynamak ise alınabilir. Sadece sorun pahalı olması. 😀

Evet haklısınız bende futbol oyunları oynamak için alacağım.

Özel oyunlar için demiyorum zaten FIFA pes oynamak için düşünüyorum koltukda rahatça oynayabilmek güzel bir şey.

Sistemi yükseltmeye gerek duymuyorum zaten fazla oyun oynamıyorum oynadıgım oyun ETS 2 CS2 Minecraft RDR 2

Odamda TV yok olsa dediğin mantıklı.

Param şu an yok 13 yaşındayım yazın babamın yanında aylık 24K civarı alacağım.

Monitöre bağla kolu kanka.

PS de transfer yamasıda yapamıyon FC 25 oynıcan 26 çıkınca 26 alacaksın. Bilgisayarda yükle SmokePatch mis gibi PES2021 + transfer yaması var.

Monitöre bağla kolu kanka.

PS de transfer yamasıda yapamıyon FC 25 oynıcan 26 çıkınca 26 alacaksın. Bilgisayarda yükle SmokePatch mis gibi PES2021 + transfer yaması var.

Korsan oyun asla indirmem ve PS'de transfer yaması yapamıyon mu? PES 21 CD'si var bende güncel transfer yamalı onu oynamak icin alacağım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı