PC ve PS4 sistem toplama tavsiyesi

Uğur DÜNDAR

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar arkadaşım sistem toplayacak ama benden öneri isteyip duruyor ve bende ne diyeceğimi şaşırdım. 2015 yılında kendim toplayacağım ve o yılda konuyu açacağım ama arkadaşımı inandıramadım. Sizden istediğim bir sistem toplayıp arkadaşımı inandırmak:ajan: . Bunu kesinlikle bilmeyecek :) Ha bu arada PS 4 içinde olacakmış ve bununla birlikte 4000 TL olacakmış. 4500 olursa iyi olur çünkü hafta sonu indirimi ile alacağız :bıyık:

Arkadaşlar sistem toplar mısınız? Çocuk inansın çünkü ben topladım bana inanmadı. Sonrasında belki gösterebilirim...

Yorumu iyi okuduysan ben 2015 yılında toplayacağım. Hatta başka önerilere bakarım tamam da ps4 içinde kimse sistem toplamamış. Kesin bu bakanlar bana inanmadı. Zaten başka forumlara da konu açamadım ve şu an benim topladığım sistemle gidiyoruz :) Bari bir sistem toplasanız biz oraya varmadan :)

Kardeşim PS4 içinde ne oluyor? PS4 mü toplayacaksın? Sadece bilgisayar toplamaya verebileceğin bütçeyi söylersen yardımcı olurlar.

Kardeşim PS4 1500 Tl üstüne birde 3000 Tl bir bilgisayar toplanacak ama
benim topladığım sistemi şu an karara bağladı.İsterseniz siz de toplayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı