PC ve PS5 için monitör tavsiyesi

PizzaTime

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 3070 Ti, Intel i5-12400F bilgisayarım ve önümüzdeki aylarda alacağım PS5 için 3 bin ile 4.500 TL arası 27 inç monitör arıyorum. İlk başta linkteki cihazı Huawei Mateview Gt 27" Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL alacaktım, fakat PS5'teki oyunların çoğunda kenarları siyah olarak verdiğinden dolayı vazgeçtim. FPS oyunları oynamıyorum. Genelde Sony exclusive ve hikaye ağırlıklı Single oyunları oynayacağım. Önerileriniz için şimdiden herkese teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, 3070 Ti, Intel i5-12400F bilgisayarım ve önümüzdeki aylarda alacağım PS5 için 3 bin ile 4.500 TL arası 27 inç monitör arıyorum. İlk başta linkteki cihazı Huawei Mateview Gt 27" Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL alacaktım, fakat PS5'teki oyunların çoğunda kenarları siyah olarak verdiğinden dolayı vazgeçtim. FPS oyunları oynamıyorum. Genelde Sony exclusive ve hikaye ağırlıklı Single oyunları oynayacağım. Önerileriniz için şimdiden herkese teşekkürler.

Bir önerim yok ama bende 1 2 ay içinde PS5 alacağım yorumlara bakmaya geldim attıgın monitör 4K mı 4K bir monitör yakısır PS5 ho şimdiden.

Bir önerim yok ama bende 1 2 ay içinde PS5 alacağım yorumlara bakmaya geldim attıgın monitör 4K mı 4K bir monitör yakısır PS5 ho şimdiden.
Teşekkürler hocam. Attığım monitör 2k, aslında tam bir fiyat performans ürünü ama nette baktığım kadarıyla pek çok oyunu, özellikle PS5'teki oyunları tam ekran olarak vermiyormuş. O yüzden başka bir cihaz alıcaz artık.

Hiçbir fikrim yok açıkçası. Şu an önceliğim PC olduğu için, PS5'e henüz bakmadım. Bu arada konusu açılmışken sorayım. PS Store indirim oranları nasıl oluyor? Bir Steam kadar indirim yapıyorlar mı?

Nadir de olsa sağlam indirimler oluyor AAA parti oyunları en ucuz 80 90'a görüyordum genellikle oda 3 4 senelik oyunlar PS Plus extra için alıyorum ben yoksa alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı