PC vs ASUS ROG Ally

spideraral

Centipat
Daha fazla  
Yakında bir PC almayı düşünüyorum ama ASUS ROG Ally da dikkatimi çekiyor. Sizce hangisi daha mantıklı? Ayrıca PC fiyatı da ROG Ally fiyat bandına yakın almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çok geziyorsan ROG Ally alınır fakat onun dışında masaüstü en mantıklısı.

Kıyasalanilir şeyler değil hocam ihtiyacınıza göre karar vermeniz lazım. Biri el konsolu biri masaüstü bilgisayar. Seyahat ederken, tatildeyken ROG Ally iş yapar ama tatilde oyun oynamanıza illa gerek olmaz. Telefonla da idare edebilirsiniz. Seyahat esnasında oyun oynamak yerine de başka aktiviteler yapılabilir. Fiyatına bakarsak tabii ki bilgisayar almak çok daha mantıklı.

ROG Ally Extreme versiyonunu kullanma şansım oldu, arayüz ve rastgele oyun çökmeleri biraz irite ediyor.
Tavsiyem uygun fiyata steam deck (10k ya bulabilirsiniz ben aldım)
+20k’lık bir masaüstü almanız olur. Böylelikle iki varyasyona sahip olmuş olursunuz.
Zaten Rog Ally pahalı bir cihaz, aynı bütçede hem pc hem deck alınır.

İkisi tamamiyle birbirinden ayrı ürünler. Biri ile heryerde PC oyununu orta-düşük ayarlarda oynarsın. Diğeri ile sabit bir yerde orta-yüksek ayarlarda oynarsın.

Mobil olmak istiyorsan Asus, mobil oyun çok da önemli değil diyorsan tabiki PC.

**Ek bilgi USA'den Ally alıp 1 hafta sonra iade ettim. Yazılım olarak çok yolu var ve benim o kadar vaktim yok. 😉

O paraya alınacak bilgisayarlar Ally'dan çok çok daha iyi olacaktır. Onu da geçtim eğer tanışabilirlik amacınız veyahut alayım elimde oynayayım, seyahat ediyorum oyun için laptop hantal geliyor diyorsan alınabilir.

Ancak PC yerine tercih edilebilirliği olmuyor maalesef diğer türlü.

Yakında bir PC almayı düşünüyorum ama ASUS ROG Ally da dikkatimi çekiyor. Sizce hangisi daha mantıklı? Ayrıca PC fiyatı da ROG Ally fiyat bandına yakın almayı planlıyorum.
Pc en mantıklısı bence gezen biri değilseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı