PC vs konsol

• Konuyu başlatan kyes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 552

kyes

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, başlıkta dediğim gibi arkadaşım var, öğretmenimin oğlu. Onda PS4 Pro var, laptopu var, laptop hiçbir şey oynatmıyor ama PS4 Pro çok zevk alıyor.

Ben de seviyorum yayılıp oyun oynamayı. Şu an size laptoptan yazıyorum, şu an bunu internette ve ders için kullanıyorum ve mennunum. Babamı ikna edersem hangisini alayım? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, başlıkta dediğim gibi arkadaşım var, öğretmenimin oğlu. Onda PS4 Pro var, laptopu var, laptop hiçbir şey oynatmıyor ama PS4 Pro çok zevk alıyor.

Ben de seviyorum yayılıp oyun oynamayı. Şu an size laptoptan yazıyorum, şu an bunu internette ve ders için kullanıyorum ve mennunum. Babamı ikna edersem hangisini alayım? Fikirlerinizi bekliyorum.
Zaten günlük işleri yapabileceğin bir bilgisayarın var bu yüzden konsol daha mantıklı ama eğer PS alıcaksanız oyunları çok pahalı bunu da göz önüne alın.

Bunlar imkan ve zevk meselesi. Şu an elinizde işinizi gören bir bilgisayarınız varsa konsol sizler için daha mantıklı olabilir. PS oyunları pahalı onu dikkate alın. Ayrıca oyun oynayarak fazla vakit geçiriyorsanız Xbox One X gibi bir konsol sizlere önerebilirim. Gamepass ile birlikte çok uyguna birçok oyun oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı