PC vs konsol

30 FPS oyun oynayacaksa 7000-8000 TL'lik PC de işini fazlasıyla görecektir.
Her oyunda 30fps değil ve ben 1 seneye yakın Xbox series s kullandım hiçbir oyunda grafikler gözüme batmadı optimizasyon olayı gayet güzel. Ama uzun süre orta-üst düzey PC kullanan birine tuhaf gelebilir.

Konsol bazı koşullarda daha ucuza gelebiliyor ancak Playstation oyun fiyatları çok pahalı. Ancak Series S alacaksanız bence PC'den daha iyi olur (fiyatı uygunsa). Game Pass iyi avantaj sağlayacaktır.

Tamamen ihtiyaca isteğe göre ama bence PS 5 fiyatları civarında bir PC, konsoldan daha çok iş görür. Tercih meselesi, tabii ki.

Bir de yükseltilebilir sistem yani şimdi gider PS5 parasına bir sistem toplar 1 sene sonra eli düzelir ekran kartı yeniler filan sonu yok. Bence de PC daha iyi ama konsolunda oyun keyfi farklı.

Kişisel tercih.

Öyle tabii sabaha kadar tartışsak sonuç çıkmaz burada. Biri çıksa deseki Nintendo Switch alayını tokatlar dese yine bir şey diyemeyiz. Tamamen kişisel tercih meselesi. Hangisi seni daha mutlu edecekse o alınmalı.

Öyle bir şey yok hocam o eskidendi. PS'ler şu an 13000 TL. Fiyat olarak ikisi de aynı para. Tek fark bilgisayarda çok daha üst düzey sistem çekebilirsin. 2019 da ben PS4 Slim almıştım cihazı ben 2850 TL'ye aldım arkadaşta ortalama bir AMD kasa aldı 9000 verdi. 2 sisteme de monitör dahil değildir. Şimdi PS5 olmuş 13000 TL 3060 Ti kasa olmuş 16000 TL.

Hocam kimse takip etmiyor mu konsol fiyatlarını PS5 şu an 13000 TL.

Konsollarda 6700XT gucunde GPU var Series X de biraz daha fazla. Hatta 13kya 6700XT sistem topla toplayabilirsen. 3060 Ti sistemler olmuș 20k. Üstüne konsollar daha sessiz ve daha az güç çekerek çalışıyorlar.
Amaç sadece oyunsa konsol daha iyi şu an iki konsoldada Game Pass tarzı sistemde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsollarda 6700XT gucunde GPU var Series X de biraz dah fazla hatta 13kya 6700XT sistem topla toplayabilirsen. 3060 Ti sistemler olmuș 20k. Üstüne konsollar daha sessiz ve daha az güç çekerek çalışıyorlar.
Amaç sadece oyunsa konsol daha iyi şu an iki konsoldada Game Pass tarzı sistemde var.

Kasalar çok daha sessiz çalışır. Konsollar yeni aldığında sessizler sonra bayağı onlar da ses çıkarıyor. Kasa temizlemesi daha kolay bana sorarsan. PS4'üm de var kasa da var laptopta var. Kasayı temizleyebiliyorum laptopu Monster'da temizletiyorum. Ama PS4'ü anca fanlarından üflüyorum ya da süpürge ile yavaşça çekiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı