PC vs konsol

Hocam bu kişiden kişiye göre değişen bir şey. Şahsen bende p5 slim de var, pc de fakat her işini halletmek istiyorsan tabii ki de PC. He rahatlık konusunda tabii ki de Playstation. Kışa doğru odama bir tv alıp Playstationu oraya koymayı düşünüyorum.
Benden sana bir tavsiye şimdilik bir pc al ve keyfine bak ve sonrasında biraz daha birikim yapınca ps3ünü satar, ps4 alırsın. Ps4 seni baya bir idare eder merak etme.

Öyle grafik delisi değilim. Zaten oyun alacak para yok. GTA 6 oynayacak halim yok yani. PC almayı düşünüyorum. 25-30k zorlarım. O önemli değil. Para biriktiriyorum zaten. En fazla 2 ay sonra alırım. Bir de yanına game Pass çekmeyi düşünüyorum dediğim gibi. Sizce mantıklı mı? Eskiden Series S almayı düşünüyordum ama şimdi döndüm. PC'ye bir tane Sony kol almayı düşünüyorum. Belki de TV'ye bile bağlarım.

İlgilenirseniz çok sevinirim.

Öyle grafik delisi değilim. Zaten oyun alacak para yok. GTA 6 oynayacak halim yok yani. PC almayı düşünüyorum. 25-30k zorlarım. O önemli değil. Para biriktiriyorum zaten. En fazla 2 ay sonra alırım. Bir de yanına game Pass çekmeyi düşünüyorum dediğim gibi. Sizce mantıklı mı? Eskiden Series S almayı düşünüyordum ama şimdi döndüm. PC'ye bir tane Sony kol almayı düşünüyorum. Belki de TV'ye bile bağlarım.

Sony kol yerine fantech EOS Pro 8 bit Duo gibi kollar daha iyi olur. PS kolu PC de biraz sorunlu ve fiyatını hakkettiğini düşünmüyorum ne PS kolunun neden Xbox kolunun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı