PC vs konsol

Bu bence kişiye göre değişir. Ben konsolu FPS düşük olduğu için kullanmıyorum. Yeni nesil konsollarda FPS sınırı olmaz ve yüksek FPS verirlerse konsolda kullanabilirim.

Güncel durumda Playstation bazından düşünürsek 4 modelleri daha avantajlı. Ama 5 ile beraber ne kadar avantaj kalacak biraz şüpheliyim.

Her ikiside birbirinden iyi. Bu dediğiniz şey kulanıcıya göre değişir. Kullanım amacı belirtilirse karar verilebilir. Yani kullanıcının kullandığı şeye göre birisi daha iyi olur, birisi ise daha kötü olur.

PS4 Pro ve günümüz oyunlarını yüksek veya ultra ayarlarda rahatça oynatabilecek bir bilgisayar sahibiyim. Kesinlikle arada azımsanmayacak bir fiyat farkı var. PS4 Pro'yu 2000 liraya almıştım, Pc ise yaklaşık 6-7 bin. Benim için oynanış falan çok fark etmez diyorsan bütçeni zorlamamak için konsol, yanına da birkaç güzel oyun alabilirsin.

PS4 Pro ve günümüz oyunlarını yüksek veya Ultra ayarlarda rahatça oynatabilecek bir bilgisayar sahibiyim. Kesinlikle arada azımsanmayacak bir fiyat farkı var. PS4 Pro'yu 2000 liraya almıştım, PC ise yaklaşık 6-7 bin. Benim için oynanış falan çok fark etmez diyorsan bütçeni zorlamamak için konsol, yanına da birkaç güzel oyun alabilirsin.

PS4 Pro'yu 2000E nereden bulabilirim şu anda :D bayağı fiyatlar uçmuş durumda.

PS4 Pro'yu 2000E nereden bulabilirim şu anda :D bayağı fiyatlar uçmuş durumda.
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. 2000'e şuan bulabileceğini hiç sanmıyorum. Saçma bir şekilde az önce Trendyol'da 6 bin liraya gördüm. Güvenebileceğin birinden ikinci el alabilirsin belki.

Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. 2000'e şu an bulabileceğini hiç sanmıyorum. Saçma bir şekilde az önce Trendyol'da 6 bin liraya gördüm. Güvenebileceğin birinden ikinci el alabilirsin belki.

Dostum mesaj için teşekkürler, ikinci el bile saçmalık bir şekilde 3500E normal PS4 satıyorlar şu virüs bitsinde ucuz bir 0 alayım diyorum.

Dostum mesaj için teşekkürler, ikinci el bile saçmalık bir şekilde 3500E normal PS4 satıyorlar şu virüs bitsinde ucuz bir 0 alayım diyorum.
O zaman virüsün geçmesini ve stokların yeniden artmasını beklemek en mantıklısı. 3500'e normal PS4 mü olur? Fırsatçılar yine iş başında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı