PS4 Pro ve günümüz oyunlarını yüksek veya Ultra ayarlarda rahatça oynatabilecek bir bilgisayar sahibiyim. Kesinlikle arada azımsanmayacak bir fiyat farkı var. PS4 Pro'yu 2000 liraya almıştım, PC ise yaklaşık 6-7 bin. Benim için oynanış falan çok fark etmez diyorsan bütçeni zorlamamak için konsol, yanına da birkaç güzel oyun alabilirsin.
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. 2000'e şuan bulabileceğini hiç sanmıyorum. Saçma bir şekilde az önce Trendyol'da 6 bin liraya gördüm. Güvenebileceğin birinden ikinci el alabilirsin belki.PS4 Pro'yu 2000E nereden bulabilirim şu andabayağı fiyatlar uçmuş durumda.
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. 2000'e şu an bulabileceğini hiç sanmıyorum. Saçma bir şekilde az önce Trendyol'da 6 bin liraya gördüm. Güvenebileceğin birinden ikinci el alabilirsin belki.
O zaman virüsün geçmesini ve stokların yeniden artmasını beklemek en mantıklısı. 3500'e normal PS4 mü olur? Fırsatçılar yine iş başında.Dostum mesaj için teşekkürler, ikinci el bile saçmalık bir şekilde 3500E normal PS4 satıyorlar şu virüs bitsinde ucuz bir 0 alayım diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.