PC vs konsol

Bence PC konsoldan kat kat daha üsttedir. Konsolları karşılaştırdığımızda ise eşitler bence çünkü Ps'nin exclusive oyunlar ve tasarım avantajı var Xbox ise donanım anlamında üstte eğer Xbox'un tasarımı berbat olmasaydı Xbox, Ps'den daha üst olacaktı Xbox'ın tasarımının kötülüğünü de Series X'in mini buzdolabına benzemesinden anlıyoruz.

Tasarım göreceli bir kavram örneğin ben PS5'in yan görünümü bana çok kötü geldiği için beğenmedim ve çok büyük keskin kenarlar bana göre daha iyi Xbox'ın tasarımı daha çok hoşuma gidiyor.

Minimum 1080 Ti olacağına inan var mıydı ya?
Forumlarda ve sosyal medyada hiç mi görmedin? Türklerin %90'ı E3 oyun fuarında Cyberpunk 2077'yi gösterdikleri sistemde 1080 Ti olduğu için öyle olduğunu zannediyor.

Bu ikisi arasından kesinlikle PC. Konsollar arasından ise Xbox, gerek donanımsal üstünlüğü gerek yazılım kalitesiyle PS5'ten çok daha iyi bir alternatif. Özel oyunlar konusuna hiç girmeyeceğim çünkü kişinin zevkine bağlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı