- Makaleler
- 13
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir arada kaldığım bir konu var. Şu anda elimde harici ekran kartı (GTX 950M) bozuk olan bir dizüstü var. Bozukluktan ötürü, bilgisayar yüke girince veya ara sıra direkt kapanıyor. Oyun oynamak için GFN aldım. 6 aylık hesabım var ancak istediğim ve önceden aldığım çoğu oyun yok. Misal, RDR 2 almışım. Kaç ay olmuş ama eklenmemiş. Üstüne başka platformlar çok pahalı geliyor.
Mevcut dizüstümün sağlam versiyonları Sahibinden'de 8 bine gidiyor. Bozuk ve birkaç eksiği olduğu için şu an satsam en fazla 4-6 bin TL arası gider diye düşünüyorum. Belki de alıcı bile çıkmaz.
Aklımda üç ihtimal var:
Son olarak amacım rekabetçi oyunlardan ziyade piyasadaki sağlam hikâyeli oyunları oynamak. Şimdiden gelecek yorumlar için teşekkür ederim.
Mevcut dizüstümün sağlam versiyonları Sahibinden'de 8 bine gidiyor. Bozuk ve birkaç eksiği olduğu için şu an satsam en fazla 4-6 bin TL arası gider diye düşünüyorum. Belki de alıcı bile çıkmaz.
Aklımda üç ihtimal var:
- Bu dizüstünü satıp, üniversiteye (öğretmenlik) gideceğimi de hesaba katarsam RTX 4060 TUF/Nitro ayarında bir dizüstü almak.
- Dizüstünü satmadan ek olarak kasa toplamak. (RTX 4060 / RX 6700XT / B580'li kasa ve monitör 26 bine geliyor)
- Dizüstünü satmadan ikinci el PS5 CD’li versiyon alıp, kutulu aldığım oyunları al-sat yaparak oynayıp bitirmek. (PS5 CD’li yeni ve eski versiyonları 17-20 arasında geziniyor. Monitör ile birlikte 22-25 arası tutar.)
Son olarak amacım rekabetçi oyunlardan ziyade piyasadaki sağlam hikâyeli oyunları oynamak. Şimdiden gelecek yorumlar için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: