PC vs Xbox Series

Daha fazla  
Selamlar dostlar. Umarım bu yaza konsol alacağım. İlk sorum Xbox Series X mi yoksa TR'den PC mi almalıyım? Daha çok S almak istiyorum çünkü daha ucuz ve ben genelde Minecraft oynuyorum. Belki Forza ve NFS oynayabilirim. Series S e harici harddisk takınca depolama büyür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede S kasa daha güzel tasarımlı ve bildiğime göre daha ucuz.Ek harddisk takarsanız depolama artar.Ayrıca minecraft ve nfs için yeterde artar.Ayrıca bence adam gibi pc toplamaya kalksanız mebla uçuyor.Bence Series S daha iyidir.Seres s in x ten donanımsal farkı ekran kartı değişik bu nedenle grafikler birbirinden farklı ama ikiside 4 k çözünürlüğe kadar çıkıyor.

Bencede S kasa daha güzel tasarımlı ve bildiğime göre daha ucuz.Ek harddisk takarsanız depolama artar.Ayrıca minecraft ve nfs için yeterde artar.Ayrıca bence adam gibi pc toplamaya kalksanız mebla uçuyor.Bence Series S daha iyidir.Seres s in x ten donanımsal farkı ekran kartı değişik bu nedenle grafikler birbirinden farklı ama ikiside 4 k çözünürlüğe kadar çıkıyor.
Harbiden hocam, Series S çok küçük ve çok şık. Bir uydu alıcısı kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı