PC yerine Xbox almak mantıklı mı?

One s alınmaz. Şu an Xbox tarafında series serisi ya da one x dışında konsol alınmaz. 2.el temiz One x bulabilirseniz alın. Series S de alınabilir. Ama sıfır fiyatları pahalı.

One S alınmaz. Şu an Xbox tarafında series serisi ya da One X dışında konsol alınmaz. 2.el temiz One X bulabilirseniz alın. Series S de alınabilir. Ama sıfır fiyatları pahalı.

Biraz baktımda One X ile One S arasında pek fark yok cok fazla oyun oynamayacağım içinden Series S mantıksız geliyor.

Biraz baktımda One X ile One S arasında pek fark yok cok fazla oyun oynamayacağım içinden Series S mantıksız geliyor.
Nereden baktınız bilmiyorum ama One S ile One X arasında baya bir fark var. One x 4K konsolu. 4K cihazınız yoksa bile 1080p için yine alınır. Mesela en basitinden RDR2 oyunundaki performanslarına baktığımızda One S çok geride kalıyor. Sizin kararınız ama ben olsam zorlayıp One X alırdım.

Klavye mouse olayı da belli oyunlar da var. Fortnite, Warzone, Gears 5, Sea of Thieves gibi oyunlarda var. Ben denemiştim gayet hızlı çalışıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı