PC yerine Xbox almak mantıklı mı?

One s alınmaz. Şu an Xbox tarafında series serisi ya da one x dışında konsol alınmaz. 2.el temiz One x bulabilirseniz alın. Series S de alınabilir. Ama sıfır fiyatları pahalı.

One S alınmaz. Şu an Xbox tarafında series serisi ya da One X dışında konsol alınmaz. 2.el temiz One X bulabilirseniz alın. Series S de alınabilir. Ama sıfır fiyatları pahalı.

Biraz baktımda One X ile One S arasında pek fark yok cok fazla oyun oynamayacağım içinden Series S mantıksız geliyor.

Biraz baktımda One X ile One S arasında pek fark yok cok fazla oyun oynamayacağım içinden Series S mantıksız geliyor.
Nereden baktınız bilmiyorum ama One S ile One X arasında baya bir fark var. One x 4K konsolu. 4K cihazınız yoksa bile 1080p için yine alınır. Mesela en basitinden RDR2 oyunundaki performanslarına baktığımızda One S çok geride kalıyor. Sizin kararınız ama ben olsam zorlayıp One X alırdım.

Klavye mouse olayı da belli oyunlar da var. Fortnite, Warzone, Gears 5, Sea of Thieves gibi oyunlarda var. Ben denemiştim gayet hızlı çalışıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı