PC yükseltme vs PS5

Eirene07

Hectopat
Daha fazla  
RX 6400 ve Ryzen 5 3500X kullanıyorum. Sizce sistemi geliştirmeli miyim yoksa PS5 mi almalıyım? PS5 alırsam PC yine kalacak, ancak artık FPS oyunlarından çok sıkıldım ve hikaye oyunlarını yavaş yavaş bitirmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye oyunlarını pc'de de oynayabilirsiniz ben PC tarafındayım, joystick alarak aynı hissiyatı da alabilirsiniz. PC daha f/p olur
Elinizdeki sistemi yükseltmek çok maliyetli olur gibi, bence satıp toplam bütçeyle yeni bir hazır sistem alın.

bence pc yükseltmelisin bu arada bütçen ne ve aklında hangi ekran kartı var ve öbür parçalar

Hocam pcde'de hikayeli oyunlar oynanıyor ve PS oyunlarının hepsi neredeyse Pcye geldi.Üstelik bilgisayarda oyunları daha ucuza almak için daha çok platform var.

PC yükseltme. 5700X3D işlemci ve 7700XT alırsın.

Hikaye oyunlarını pc'de de oynayabilirsiniz ben PC tarafındayım
Elinizdeki sistemi yükseltmek çok maliyetli olur gibi, bence satıp toplam bütçeyle yeni bir hazır sistem alın.
2.elde pc satması uzun sürer yani yükseltmesi daha mantıklı ve ram ekran kartı falan tek tek satabilir

PC yükseltme. 5700X3D işlemci ve 7700XT alırsın.
o işlemciye gerek yok bende rx 7700xt var işlemci olarakra ryzen 5 7600 gayet iyi ve daha yeni işlemci

2.elde pc satması uzun sürer yani yükseltmesi daha mantıklı ve ram ekran kartı falan tek tek satabilir
Pc'de kullanmaya devam edilecek parça pek kalmamış gibi bu bütçe ile sıfırdan sistem dizilir. Hazır sistemler daha uyguna geliyor ayrıca. İşlemci ram anakart geçişi toplu olacağından pahalıya mâl olacaktır yükseltme. Soket değişimi, belki Ddr 5'e geçiş olacak. Elindeki sistemi satınca elinde bi 30 k bütçe olsa 4060 ti DDR 5 bir sistem alabilir bu bütçe ile

bende onu diyecektim ama tek tek satması muhtemelen daha hızlı olacaktır

Hikaye oyunlarını PC'de de oynayabilirsiniz ben PC tarafındayım

Yatarak oynama ıstegı falan da var belli bir zaman sonra bel agrısı cart curt canımı sıkıyor hikayeli oyunları oynarken zevk alamıyorum

o işlemciye gerek yok bende rx 7700xt var işlemci olarakra ryzen 5 7600 gayet iyi ve daha yeni işlemci
Hazırda anakart ve rami var dediğini yaparsa ekran kartına bütçesi kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…