PC yükseltme vs PS5

Hocam ben PlayStation üzerinden oyun oynamayı daha çok seviyorum daha çok sarıyor beni fakat ülkemizde bilgisayar üzerinden oynamak daha mantıklı bence. Çünkü bilgisayara;

- Türkçe yama dahil bir sürü modlar kurabilirsin. 2 kat keyif alırsın

- PS5'de çoğu oyun 2800 TL ve özel fiyatlandırma yokken bilgisayarda bir tık daha ucuza oyunları alabilirsin. 40-45 dolara yani. (veya gamesatis gibi sitelerden 25-50 TL fiyata Steam hesabı da alabilirsin)

- PS5'de Sabit 30 veya 60 FPS oynarken bilgisayarda çok daha yüksek FPS alabilirsin daha akıcı şekilde oynarsın.

Daha aklıma gelmedi ama bilgisayar daha mantıklı bence. Tabii dediğim gibi bana PS5 üzerinden oynamak daha keyif veriyor bazen.

Yatarak oynama ıstegı falan da var belli bir zaman sonra bel agrısı cart curt canımı sıkıyor hikayeli oyunları oynarken zevk alamıyorum
Hocam düzgün bir koltukla beli ağrıyanını görmedim bunun için ps alınmaz bence.

Elinde Ddr 4 sistem var siz am5 işlemci öneriyorsunuz. Yukarıda da açıkladığım gibi böyle bir yükseltme çok maliyetli oluyor
arkadaşa en başta bütcesini sordum ve cevap alamadım buyüzden böyle bi önerme yaptım ve zaten ps5 alacak en azından ps5 fiyatına yakın bi bütcesi varsa yükseltebilir

Cok mesaj geldı gözümden kaçmış tahmını Max 18-20k falan
Dediğim gibi bu sistemi yükseltmek gereksiz maliyetli olacaktır bu bütçe ile hazır sistem almanız çok daha iyi olur. Kendi sisteminizi de satarsanız toplam bütçe ile

İyzico ile 29500 TL.

Ayrıca ben PC tarafındayım PC ile konsolda yapabileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz ama konsolda pc'de yapabileceğiniz her şeyi yapamazsınız. Attığım Pc'nin oyun performansı çok daha fazla olur
Dilerseniz gamepad alabilir, TV ile kullanabilir, dilerseniz yukarıda yazıldığı gibi Steam link ile telefondan bile oynanabilir oyun. Bel ağrısı ile ilgili mesajınız için.

Dediğim gibi bu sistemi yükseltmek gereksiz maliyetli olacaktır bu bütçe ile hazır sistem almanız çok daha iyi olur. Kendi sisteminizi de satarsanız toplam bütçe ile

İyzico ile 29500 TL.

Ayrıca ben PC tarafındayım PC ile konsolda yapabileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz ama konsolda PC'de yapabileceğiniz her şeyi yapamazsınız. Attığım PC'nin oyun performansı çok daha fazla olur
Dilerseniz gamepad alabilir, TV ile kullanabilir, dilerseniz yukarıda yazıldığı gibi Steam Link ile telefondan bile oynanabilir oyun. Bel ağrısı ile ilgili mesajınız için.

Teşekkür ederim konun uzerıne dusunecegım bıraz daha eger PS5 alırsam satmayacağım PC'yi dıger ıslerde kullanmak ıcın yıne de herkese teşekkür ederım

PC tarafına yonelırsem bu sıstemı alırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı