Fruko Gazoz
Hectopat
İki türlü de ilana koyulabilir, hem parçaları ayrı ayrı hem sistemi toplubende onu diyecektim ama tek tek satması muhtemelen daha hızlı olacaktır
İki türlü de ilana koyulabilir, hem parçaları ayrı ayrı hem sistemi toplubende onu diyecektim ama tek tek satması muhtemelen daha hızlı olacaktır
Elinde Ddr 4 sistem var siz am5 işlemci öneriyorsunuz. Yukarıda da açıkladığım gibi böyle bir yükseltme çok maliyetli oluyoro işlemciye gerek yok bende rx 7700xt var işlemci olarakra ryzen 5 7600 gayet iyi ve daha yeni işlemci
Hocam düzgün bir koltukla beli ağrıyanını görmedim bunun için ps alınmaz bence.Yatarak oynama ıstegı falan da var belli bir zaman sonra bel agrısı cart curt canımı sıkıyor hikayeli oyunları oynarken zevk alamıyorum
arkadaşa en başta bütcesini sordum ve cevap alamadım buyüzden böyle bi önerme yaptım ve zaten ps5 alacak en azından ps5 fiyatına yakın bi bütcesi varsa yükseltebilirElinde Ddr 4 sistem var siz am5 işlemci öneriyorsunuz. Yukarıda da açıkladığım gibi böyle bir yükseltme çok maliyetli oluyor
Arkadaşa en başta bütcesini sordum ve cevap alamadım buyüzden böyle bir önerme yaptım ve zaten PS5 alacak en azından PS5 fiyatına yakın bir bütcesi varsa yükseltebilir
Dediğim gibi bu sistemi yükseltmek gereksiz maliyetli olacaktır bu bütçe ile hazır sistem almanız çok daha iyi olur. Kendi sisteminizi de satarsanız toplam bütçe ileCok mesaj geldı gözümden kaçmış tahmını Max 18-20k falan
Dediğim gibi bu sistemi yükseltmek gereksiz maliyetli olacaktır bu bütçe ile hazır sistem almanız çok daha iyi olur. Kendi sisteminizi de satarsanız toplam bütçe ile
![]()
NOVA-DUAL7700XT / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
NOVA-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7700 XT ekran kartı ve INTEL i5-12400F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İyzico ile 29500 TL.
Ayrıca ben PC tarafındayım PC ile konsolda yapabileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz ama konsolda PC'de yapabileceğiniz her şeyi yapamazsınız. Attığım PC'nin oyun performansı çok daha fazla olur
Dilerseniz gamepad alabilir, TV ile kullanabilir, dilerseniz yukarıda yazıldığı gibi Steam Link ile telefondan bile oynanabilir oyun. Bel ağrısı ile ilgili mesajınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.