PC yükseltme vs PS5

Dediğim gibi bu sistemi yükseltmek gereksiz maliyetli olacaktır bu bütçe ile hazır sistem almanız çok daha iyi olur. Kendi sisteminizi de satarsanız toplam bütçe ile

İyzico ile 29500 TL.
bencede bu sistem alınması daha mantıklı elindeki sistemde en ufak yükseltmede güç kaynağın yetmeyecektir önerdiği sistemi alman daha iyi

2.elde pc satması uzun sürer yani yükseltmesi daha mantıklı ve ram ekran kartı falan tek tek satabilir

o işlemciye gerek yok bende rx 7700xt var işlemci olarakra ryzen 5 7600 gayet iyi ve daha yeni işlemci
Ryzen 5 7600 am5 işlemci kendi işlemciniz diye en mantıklısı olmuyor baştan beri sıfır bilgi ile öneriler yapıyorsunuz. AM5'e geçiş anakart ram ile birlikte çok maliyetli olacak ve rx7700xt'ye bütçe kalmayacak

Son düzenleme:
Yatarak oynama ıstegı falan da var belli bir zaman sonra bel agrısı cart curt canımı sıkıyor hikayeli oyunları oynarken zevk alamıyorum.

Gamepad tam olarak dediğiniz için var PC de. PS5 alırsanız oyunlara 2 bin TL civarı vereceğinizi unutmayın. Yani yılın sonunda oyunlara vereceğiniz para PS5 fiyatını geçebilir. Böyle bir şey dediğinize göre büyük ihtimal bu bir heves yani sıkılacaksınız PS5'ten benden demesi.

Ryzen 5 7600 am5 işlemci kendi işlemciniz diye en mantıklısı olmuyor baştan beri sıfır bilgi ile öneriler yapıyorsunuz. AM5'e geçiş anakart ram ile birlikte çok maliyetli olacak ve rx7700xt'ye bütçe kalmayacak anlamıyorsunuz.
çok bi bilgim yok zaten bilgiliyim diyede bir şey demedim o mesajı yazdığım zamanda ps5 mi pc mi diye soruduğunda bütcesi yüksetir diye bir mantık kurdum ve eski paraçaları satar elindeki bütceylede am5 ve dddr5 e geçer ve yeni nesil bir sistemi olur diye düşündüm mantıklı olanda bu elimdeki işlemciyide bildiğim için bu işlemciyi önerdim

Gamepad tam olarak dediğiniz için var PC de. PS5 alırsanız oyunlara 2 bin TL civarı vereceğinizi unutmayın. Yani yılın sonunda oyunlara vereceğiniz para PS5 fiyatını geçebilir. Böyle bir şey dediğinize göre büyük ihtimal bu bir heves yani sıkılacaksınız PS5'ten benden demesi.
Bilgisayarı alıp TV'ye bağlamak zor olur. Konsol uzanıp oynamak için her türlü daha mantıklı. Gamepad alsa bile oturup oynayacak yine monitör uzanıp oynamak için yeterince büyük değil oyundan hiçbirşey anlaşılmaz. Ayrıca bence PS5 parasına toplanan sistemden pek birşey olmaz. 20 21k civarına en baba 4060'lı sistem bulunur şahsi düşüncem aklı olan hiçbir insan 8 gb Vram'i olan diğer parçalardan kısılmış bir sistemi uzun süre oyun oynamak için tercih etmez. Bugün sorun olmaz ama 2 sene sonra kart miladını doldurur sonra yine sistem yükseltme mevzusuna döner iş. Konsol bu kadar dar bir bütçede daha mantıklı. Arkadaş uzanıp oynamak istiyormuş zaten o amaç için bilgisayar kasası daha uğraştırıcı olur.

Bilgisayarı alıp TV'ye bağlamak zor olur. Konsol uzanıp oynamak için her türlü daha mantıklı. Gamepad alsa bile oturup oynayacak yine monitör uzanıp oynamak için yeterince büyük değil oyundan hiçbir şey anlaşılmaz. Ayrıca bence PS5 parasına toplanan sistemden pek bir şey olmaz. 20 21k civarına en baba 4060'lı sistem bulunur şahsi düşüncem aklı olan hiçbir insan 8 GB VRAM'i olan diğer parçalardan kısılmış bir sistemi uzun süre oyun oynamak için tercih etmez. Bugün sorun olmaz ama 2 sene sonra kart miladını doldurur sonra yine sistem yükseltme mevzusuna döner iş. Konsol bu kadar dar bir bütçede daha mantıklı. Arkadaş uzanıp oynamak istiyormuş zaten o amaç için bilgisayar kasası daha uğraştırıcı olur.

Sorun o değil PS5 oyunlarına verilen para ile PS5 fiyatı bir zaman sonra toplandığında neredeyse üst seviye PC fiyatları oluşabiliyor. Bir de normalde PC'den oynayan birinin durmadan TV'ye bağlayacağını sanmıyorum. Ben kimsenin her konsolu açtığında uzanıp oyun oynadığını sanmıyorum. Arkadaşın bütçesi 30 bin üstü olacağı için 4060 Ti 16 GB sistemler bulabilecek. Bende ilk PS5'i aldığımda yatarak oynadım ama işin sonunda yine de sattım PS5'i

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı