PC'de 30 FPS'i Akıcı Hale Getirmek

motion blur 30 fps sabit de oyunlarda akıcılığı ve yumuşak geçişi sağlıyorlar pc de program ile bunu yapabilmek mümkünmüdür peki ?
anlatmak istediğim şey tamda buydu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

motion blur açarak daha akıcı hağle getirmek istiyorum oyunları ama hangi programı kullanacağımı bilmiyorum

Eğer oyunun kendisi motion blur ayarı yapmana izin vermiyorsa sonradan bir uygulama ile bunu yapamazsın. Fps sabitlemek daha iyi bir çözüm olur bu durumda.

FPS'i 30'a sabitleyip, gamepad kullanırsanız PC'de de akıcı bir görüntü elde edersiniz. Gamepad kullanırken ekran hareketleri fareye göre daha yavaş olduğu için akıcılık hissi bozulmuyor. Oyunların grafik ayarlarını da yükseğe alırsanız, daha iyi bir sonuç elde edersiniz. Tabii bu durum her oyun için geçerli değil. Yakın zamanda 30 FPS ile yüksek ayarlarda Detroit Become Human oynadım, gayet akıcıydı.

Bazı oyunları pencere moduna alırsanız, 30 FPS akıcı görüntü sağlayabilirsiniz. Tabi her oyun için geçerli değildir. Ayrıca oyunda bulunmayan efektleri, Reshade yazılımı ile ekleyebilirsiniz. Video da kullanımı anlatılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı