Hayır, görev yöneticisini açın ve performans sekmesine gelin. Sonra ss atın.eğer doğru anladıysam bunu kastediyorsunuz:
Hayır, görev yöneticisini açın ve performans sekmesine gelin. Sonra ss atın.eğer doğru anladıysam bunu kastediyorsunuz:
Hayır, Görev Yöneticisi'ni açın ve performans sekmesine gelin. Sonra SS atın.
Hocam temiz format atın ilk günkü gibi olur değer atmayamalwarebytes indikten sonra sonucu atıcam
windoswun kurulu olduğu diskte 131gb boş alan var
pc daha önceden böyle değildi birden bi yavaşlama oldu
sonuç ekte...
Hocam kaç kez format attım saymadım, ayrıca içinde kaç tane oyun yüklü kaç tane foto var Allah bilir. Format benim için en son seçenek.Hocam temiz format atın ilk günkü gibi olur değer atmaya
Sanırım bu siz ile alakalı değil, sistemsel bir sorun var, Windows 11 kaynaklı. Çünkü virüs yok, kurulu diskte boş yer var. Ayrıca donanımınızın eskidiğini sanmıyorum veya çok düşük bir ihtimal veriyorum.İşlemci RAM ve GPU, ayrı ayrı attim:
Çözümü var mı yoksa tek çare format mıSanırım bu siz ile alakalı değil, sistemsel bir sorun var, Windows 11 kaynaklı. Çünkü virüs yok, kurulu diskte boş yer var. Ayrıca donanımınızın eskidiğini sanmıyorum veya çok düşük bir ihtimal veriyorum.
Windows 10 veya 11'in "eski ltsc" sürümlerini deneyebilirsin. Örneğin 1809 ltscÇözümü var mı yoksa tek çare format mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.