Ücretsiz PC'de Clash of Clans'ta 300 TL indirim

Eskiden alışveriş yapmadıysan alamazsın.


Hocam yapmanız gereken şey sürekli gmail hesabı açıp hepsinde oturum açıp tek tek kontrol etmek illaki bir tanesinde inidirim gözükür, bende öyle oldu mesela. Ayrca oyunun içinden herhangi bir ödeme yapmış olmanız yeterli hesap isterse 10 yıllık olsun isterse 1 günlük olsun hepsi aynı şey.
Hocam dediklerinizi birebir yaptım ancak indirim hâlâ tanımlanmıyor..
 
Selamlar var olan hesabımın Supercell ID'si Hotmail hesabıma bağlıydı betada girişe Hotmail kabul etmediği için hesabı Gmail hesabına geçirdim sonra da betadan giriş yaparak oyunu yükleyip Supercell ID ile giriş yaptım ama ödeme kısmına kartı eklediğim halde -300 TL indirim gözükmedi arka plan alacaktım gene 279 TL olarak gözüktü sorun nedir?
 
Selam var olan hesabımın Supercell ID'si Hotmail hesabıma bağlıydı betada girişe Hotmail kabul etmediği için hesabı Gmail hesabına geçirdim sonra da betadan giriş yaparak oyunu yükleyip Supercell ID ile giriş yaptım ama ödeme kısmına kartı eklediğim halde -300 TL indirim gözükmedi arka plan alacaktım gene 279 TL olarak gözüktü sorun nedir?

Her mailde gözükmüyor. Yapacak bir şey yok. Farklı mailler ile giriş yapmayı dene istiyorsan.
 
Hayır çıkıyor. Benim ilk alışverişim oldu. Kod değil bu arada satın alma ekranında indirim uyguluyor.

Hocam bende birden fazla hesap var 1 hesabımda indirim çıktı aldım başka hesaptan başka Gmail ile deniyorum gene 300 TL indirimi onaylanan hesaptan bunda gözükmüyor bunun nedeni sadece 1 bilgisayarda 1 kere olabileceğinden mi sizce bazı arkadaşlar böyle diyordu sanki.

Hayır şöyleki indirim çıkan hesabımla önceden alışveriş yapmıştım
Ama ötekilerde hiç alışveriş yapmadım eğer öyle bir şey varsa onlara altın bilet alacağım indirim çıksın diye ona göre hareket edeyim eğer hiç alışveriş yapmadığım için değil de 1 bilgisayardan sadece 1 hesap için indirim çıkıyorsa hiç heyecana gerek yok öteki hesaplara altın bilet almayayım bedavadan.
 

Geri
Yukarı