PC'de Görüntü Gelmiyor

#Tofaşk.#

Hectopat
Merhaba arkadaşlar sorunum görüntü gelmiyor
Her şey şöyle başladı. AliExpress'ten 4+4 1333 MHz RAM aldım. Anakarta taktım görüntü gelmedi Ben de birisini taktım çalıştı. Sonra ikinciyi taktım çalıştı, ama Windows geldiğinde donup kalıyordu. BIOS'tan MHz değerini 1066 MHz yaptım ama yine aynısı oldu sonra 1333 yaptım ve çalıştı. 1 ay falan kullandım işletim sistemim Windows 7 Starter'dı. Sonra Windows 10 yükledim. Sabah açtığımda fanlar dönüyordu fakat görüntü gelmiyordu. Ben de RAMler'i çıkartıp Samsung 2 GB 1066 MHz RAMler'i taktım ama yine çalışmadı. RAMler'in hepsini teker teker denedim ama yine görüntü alamadım. Ben de yeni Aerocool VX Plus 500 W PSU aldım fakat yine görüntü gelmedi aç kapa aç kapa yaptım ama yine görüntü gelmedi. Tekrar Samsung 2 GB 1066 MHz RAM'i taktım. Bende tekrar çalışır diye tekrar RAMler'i denedim ama görüntü gelmedi. Bir çözümü var mı?

Sistemim:
  • Anakart ASUS P5G41T-M LX V2
  • İşlemci Xeon E5450
  • Ekran kartı GTX 750 Ti
  • PSU Aerocool VX Plus 500
  • HDD 320 GB 5200 RPM
Cevap bekliyorum 🤨

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı