PC'de internet yavaş

TheHerus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 2 gün öncesine kadar hiçbir sorun yaşamamama rağmen şu an 200Mbps'lik internetim PC de 90Mbps göstermeye başladı eskiden 35Mbps'lik internette bile rahatça geziniyorken şimdi 90Mbps'lik internetim 35 likten bile kötü durumda (upload da problem yok). Telefonda Wi-Fi üzerinden 200Mbps görüyorum.

İnternet bilgisayara kablo ile bağlı.

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-30_133017791.png
    resim_2023-08-30_133017791.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 335
Aynı durumu bende yaşıyorum. 100 mbps internetim ne yaparsam ne yapayım 50 mbps çekmeye devam ediyor. Pingim normale göre aşırı yüksek.

Hocam bana ne önerirsiniz toplama PC kullanıyorum.

Nelerin olduğunu müşteri hizmetlerine endişeli bir ses tonuyla anlatın ve ağınızı birinin kullandığından şüphelendiğinizi söyleyin. Klasik müşteri hizmetleri gibi umursamazlarsa dava filan deyin ertesi güne sorun için evinize geleceklerdir.

Aynı durumu bende yaşıyorum. 100 Mbps internetim ne yaparsam ne yapayım 50 Mbps çekmeye devam ediyor. Pingim normale göre aşırı yüksek.

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Valorant'ta ping 7 görünüyor ama internet kasıyor.

Hocam ben sorunu şu ayarı değiştirerek çözdüm.

Çözüm:
Aygıt Yöneticisi > ağ bağdaştırıcıları > aktif olarak kullandığınız ağ bağdaştırıcınız (örneğin: Realtek Gaming GBE Family Controller) > sağ tık > özellikler > gelişmiş > wol & shutdown link Speed > oradaki ayarı "not Speed down" yapınca çözüldü.

Hocam ben sorunu şu ayarı değiştirerek çözdüm.

Çözüm:
Aygıt Yöneticisi > ağ bağdaştırıcıları > aktif olarak kullandığınız ağ bağdaştırıcınız (örneğin: Realtek Gaming GBE Family Controller) > sağ tık > özellikler > gelişmiş > wol & shutdown link Speed > oradaki ayarı "not Speed down" yapınca çözüldü.
1741592079074.png

Tam olarak nerede ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı