PC'de mikrofon çalışmıyor

sqorleex

Yoctopat
Daha fazla  
Mikrofonum sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor. Bütün yolları denedim, bütün videoları izledim, BIOS pilini de tak çıkar yaptım, driverları da eksik değil. Hepsi güncel.

Mikrofonum sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor. Bütün yolları denedim, bütün videoları izledim, BIOS pilini de tak çıkar yaptım, driverları da eksik değil. Hepsi güncel.

Saçma gelebilir ama Realtek ses Denetim Masası'ndan mikrofon kapalı olabilir mi?

Seçili zaten çalışmıyor yine de.

Nereden bakacağım.

Denetim masasını açın hocam oradan büyük sembollere girin ve Realtek ses yöneticisini bulun eğer zaten Realtek ses driverlariniz yüklü değilse calismayabilir kulakliğiniz. Realtek ses yöneticisini bulduktan sonra tıklayın açın. Mikrofon ayarlarina girip herhangi bir şey kapaliysa acin. Anakartınız nedir ayrıca söyler misiniz?

Denetim masasını açın hocam oradan büyük sembollere girin ve Realtek ses yöneticisini bulun eğer zaten Realtek ses driverlariniz yüklü değilse calismayabilir kulakliğiniz. Realtek ses yöneticisini bulduktan sonra tıklayın açın. Mikrofon ayarlarina girip herhangi bir şey kapaliysa acin. Anakartınız nedir ayrıca söyler misiniz?
gigabyte a320m s2h anakartım yine olmadı

Gigabyte A320M S2H anakartım yine olmadı.

1 dakika hocam bekler misiniz?
Gigabyte A320M S2H anakartım yine olmadı.

Hocam buradakı driverlari yüklediniz mi güncel olarak.

1 dakika hocam bekler misiniz?

Hocam buradakı driverlari yüklediniz mi güncel olarak.
bekliyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı