PC'de PS4 kolu çalışır mı?

ahmetkvn

Decapat
Katılım
25 Aralık 2021
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar benim PC'de gamepad ile hangi oyunları oynayabilirim? Bir de PS4 kolunu PC'ye taksak yine gamepad taktığımız oyunları oynatır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DS4 Windows programıyla çalışıyor. Bende çakma PS4 kolu var. Orjinalden pek farkı yok. Aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor.
 
Çalışır ama ideali o olmadığı için yardımcı programlar gerekir.

@Magnezyum PS4 kontrolcüsü diye özel mi belirtiyor? Nerede var öyle bir bilgi? PS4 kontrolcüsü diye özel olarak belirtmiyorsa da sizin mesajın amacı ne yani?

Steam'de kontrolcu desteği diye bir kısım var canım kardeşim eğer gamepad desteği varsa oynar.
 
@Magnezyum Kontrolcü desteğini belirtir o oyun zeki kardeşim. PS4 kolu desteğini belirtmez. Windows sebebiyle Xbox ve Steam sebebiyle de Steam Controller desteğini belirtir. O başka konu. Konu sahibi PS4 kontrolcüsü PC'de çalışır mı diyor en başta. Resmi bir destek yok, haliyle desteklemiyor. Steam, destekliyor da diyemez. Yardımcı uygulama ile yanıltması gerekir.

Keskin zeka foruma zarar. Deler geçersin, biraz yavaşla. "PS4 kontrolcüsü diye özel olarak belirtmiyorsa da sizin mesajın amacı ne yani? " bunu sormamın amacı da sizin bu şekilde düşüncenizi önceden tahmin etmemdi zaten. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı