PC'de trojan var

babmeraba

Picopat
Yer
erzurum
Daha fazla  
Merhaba, PC'ye guvenılır bır sıteden Euro Truck Simulator ındırdım ve ıner ınmez Defender trojan diye bır vırus buldu. Vırusu sılmek için eylemlerı baslat deyince 1 saat gecse de hala tarama yapılıyor. Dıyor ve sılmıyor. Nasıl sılerım? (Trojan PC'ye 2 gundur bır zarar vermedı ama sılmek ıstıyorum.)

Merhaba, PC'ye guvenılır bır sıteden Euro Truck Simulator ındırdım ve ıner ınmez Defender trojan diye bır vırus buldu. Vırusu sılmek için eylemlerı baslat deyince 1 saat gecse de hala tarama yapılıyor. Dıyor ve sılmıyor. Nasıl sılerım? (trojan PC'ye 2 gundur bır zarar vermedı ama sılmek ıstıyorum.)

O trojan olmayabilir bazı crack oyunlarda virüs programları Crack'i virüs olarak görür. Oyunu kurarken Defender'ı kapatın.

Hocam güvenilir crack diye bir şey yoktur. Kimse babasının hayrına ücretli oyunları ücretsiz biçimde sunmaz. Bundan sonra crack kullanmamaya özen gösterin. Kaspersky ile taratabilirsiniz.

Hemen profil mesajımdan Malwarebytes ve Hitman Pro indir. Sonra ağ olmadan güvenli modda ikisi ile tam tarama yaptırın. Tarama bitince çıkan şeyleri sil.
Sonra yeniden başlat. Kasperksy Total Security kur tam tarama yap. Hepsi bitince AdwCleaner ile tarama yap. Ne varsa tamamen siler.

Evet ama 1.40 PC de donuyor bende esk ısurumu cracklı ındırdım.
Güvenliği yüksek, önerilen bir antivirüsle tarama yapın ve iyice temizlediğinizden emin olun.

Daha sonra da, eğer hala indirmek istiyorsanız, indirdiğiniz konumu değiştirin (başka siteye bakın) ve dosyaları kurmadan tarayın. Veya sıklıkla indirilen ve sorun oluşturmayan siteleri araştırıp bunlara göz atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı