PC'deki GTA 5 premium ile normalinin farkı nedir?

Frozenns

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben GTA 5 alacağım Epic Games'te 375 TL Rockstar Games de 275 TL sizce premium var. Epic Games'te Rockstar Games'de yok değer mi 100 TL için premium almaya? Veya premium ile normal GTA 5 arasındaki fark nedir? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Premium Edition'da Online oynarken size şirket, motor kulübü ve bunker gibi şeyleri ücretsiz sağlayacaktır belirli yerlerdekini (Genelde en ucuzlarından oluyor) Bazı araçlar ve uçaklar ücretsiz ve 1.000.000 dolar ek para ile başlıyorsunuz oyuna. Normalde bir şeyiniz yok sıfırdan başlıyorsunuz.

Her cevap için çok teşekkürler.Peki Rockstar Games teki Gta 5 premium olarak mı veriliyor yoksa normalmi

Premium Edition'da Online oynarken size şirket, motor kulübü ve bunker gibi şeyleri ücretsiz sağlayacaktır belirli yerlerdekini (genelde en ucuzlarından oluyor) bazı araçlar ve uçaklar ücretsiz ve 1.000.000 dolar ek para ile başlıyorsunuz oyuna. Normalde bir şeyiniz yok sıfırdan başlıyorsunuz.

Rahatsız ettiysem özür dilerim ama bu bilgisayar için mi PlayStation için mi ben bilgisayar kullanıyorum bilgisayarda olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı