PC'deki virüs nasıl temizlenir?

Twingaftro

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2. el PC aldım. Windows 11 kuruluydu ama KMS ile kurulmuş. Bilgisayarda herhangi bir yavaşlama yoktu. Kaspersky ile tarama yaptım bilgisayarda virüs çıktı. Bazı virüsler için "temizleme mümkün değil" diyor. Format atmalı mıyım?

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2. el PC aldım. Windows 11 kuruluydu ama KMS ile kurulmuş. Bilgisayarda herhangi bir yavaşlama yoktu. Kaspersky ile tarama yaptım bilgisayarda virüs çıktı. Bazı virüsler için "temizleme mümkün değil" diyor. Format atmalı mıyım?

Windows ürün anahtarları internetten biraz araştırın artık ücretsiz birçok lisans var KMS gibi proqrlamra güvenmeyin artık zararlılar.

Windows ürün anahtarları internetten biraz araştırın artık ücretsiz birçok lisans var KMS gibi proqrlamra güvenmeyin artık zararlılar.
bende kms ye güvenmiyorum zaten de işte 2. el olunca

KMS ile aktivasyon yapıldıysa, temiz kurulum yapıp ürün anahtarı ile aktivasyon yapmanızı öneririm. Bu tür crack yazılımlarının zararı saymakla bitmez
bir tane dosya vardı aktivasyon diye virus totalde tarattım 55 tane zararlı nesne buldu şuan AVG, Kaspersky ve Eset ile taratıyorum

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı