PCDepo İflas mı Etti ?

18 gündür ürünüm gelmedi.
10 gün sonra iade istedim tamam yaptık dediler ama param da gelmedi.
Sanki dolandırıldım arı-yom telefona cevap veren yok mail atıyorum cevap yok.
Devletin bi garantisi olmalı her ününe gelene pos cihazı verilir mi?

Biz de mağduruz. Ekim 20sinde siparis verdik kredi kartından. Bankaya gidip iptal ettirin dediler ama nasıl yapıcaz. Taksite böldürmüstuk. Paranızı geri alabilirmiyiz sizce? Çok üzüldüm yaa.

Az önce paylaştığım Facebook linkine tıkla. Gelmesini bekleme artık.
Seda Arkadaşım sen iptal ettirdin mi. Direk Bankaya mi gittin yoksa önce siteden iade mi istedin.yardimci olursan sevinirim.

@Betul ylmz İptal ettirmeye bastım ama iade onaylanmıyor. Çünkü 20 gündür iadenin kabulü için bekleyenler var. Az önce birkaç yorum üstte Facebook sitesi verdim. Oradan gruba girip konuşmaları okuyabilirsiniz nasıl çözümler olduğunu.

Hayır, çünkü bizim yapacak bişeyimiz yok diyolar. Sen dediğim linkten ters ibraz dilekçe felan araştır. Gereken belgeleri yolla.

Öncelikle artık beklemeyi bırakıp mağdur arkadaşlar bankaları ile iletişime geçsin. Sonra elinizdeki dekont, sipariş yaptığınıza dair ekran görüntüsü, Satış sözleşmesi yani elinizde ne kadar konuyla ilgili delil varsa bulunduğunuz ilin cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı