PCH F Class 1.1 sistem nasıldır?

izzetcan

Centipat
İncehesap'tan PC F class 1.1 hazır sistemini sipariş ettim arkadaşlar. Şu anda toplayabileceğim veya hazır olarak alabileceğim bilgisayarlar arasında en uygun bilgisayar olarak gördüm acaba yanlış mı yaptım?
Oynayacağım oyunlar.
-Apex Legends.
-League of Legends.
-CS:GO.
-Minecraft.
-GTA V. vs.
Bu oyunları bana en yüksek ayarlarda başımı ağrıtmadan oynatır mı arkadaşlar?
Sistem özellikleri:
Artık akıcı bir şekilde oyun oynamak istiyorum yıllardır bu anı bekledim. İlk defa kendim bir bilgisayar topladım daha doğrusu hazır bir sistem aldım. Ufak araştırmalar sonucu buna kanaat getirdim. Dorğu mudur yanlış mıdıdır? İşin üstadı olan arakdaşlarımdan yorum bekliyorum. Keyifli forumlar.

Bence hiç bir sıkıntı yaşamazsınız bende bu sistemi alacaktım son anda vazgeçtim. (yanlış anlamayın bütçem arttı o sebeple vazgeçtim sistemde sıkıntı yok.)

Öncelikle kötü sistem değil ama o fiyata daha iyisini kesinlikle bulursunuz. Vatan'da şuan fiyatlar çok uygun. O SSD de yakın zamanda üzecek sizi. Coil Whine sorunu var, başka birsürü sorunu var. Şikayetvar'a gidip bakabilirsiniz. Kötü sistem değildir ama bence fiyatını haketmiyor.

Hocam Kasa problem yapabilir zira önü komple kapalı. SSD modeli bazen sorunlu çıkabiliyor. CPU güzel, Anakart seni üzmez, RAM 8x2 16 GB şeklinde olursa cidden harika olurdu, GPU bildiğim kadarıyla güzel, PSU hakkında bilgim yok ama Cougar kaliteli firma diye biliyorum. Bu bütçeye bence kendin topladan çok daha iyisini yapardın.

Kasa hava akımı olmasın diye yapılmış sanırım!? SSD'nin kronik sorunları malum. Frisby'de orada "Benim suçum yok!" gibi bakıyor ama yemezler.

Sistemin geneline etki edecek sorunlar var. O bütçeye daha eli yüzü düzgün bir şeyler toplanabilir kanımca.
Hocam tam benim demek istediklerimi anlattınız. İptal edin başka bir sisteme bakın eğer imkanınız varsa. Yeni geldiyse cayma hakkınızı kullanın. Her türlü verin yani o sistemi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı