PCI 3.0 SSD tavsiyesi

Bütçe
1500-2500

ProfessorXQ

Hectopat
Anakart
Asus prime H410M-R
Anakartım Prime 410M-R. Bütçem 1500-2500 civarı. Anakart özelliklerini resim olarak yükledim. Bu fiyatlara alabileceğim SSD tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.

ssd2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
M.2 SSD slotu yok. SATA SSD'lere bakabilirsiniz. Ya da X1 slotuna dönüştürücü alabilirsiniz fakat performanslıda olmayacaktır.

1738943690756.png

PCI-e SSD'ler daha iyi değil mi?

Genel olarak evet PCI-e SSD'ler daha iyi fakat anakartınızda M.2 SSD slotunuz yok. Ayrıca X1 slotunuzun hızı da düşük yani 500 MB/s okuma yazma hızlarına kadar çıkacaktır. Alacağınız kaliteli bir SATA SSD daha iyi iş görecektir. Ayrıca X1 slotuna takmak için bir de dönüştürücüde almanız gerekecek. O maliyetleri bir araya getirmek yerine iyi bir SATA SSD almanız daha makul olacaktır.

Genel olarak evet PCI-e SSD'ler daha iyi fakat anakartınızda M.2 SSD slotunuz yok. Ayrıca X1 slotunuzun hızı da düşük yani 500 MB/s okuma yazma hızlarına kadar çıkacaktır. Alacağınız kaliteli bir SATA SSD daha iyi iş görecektir. Ayrıca X1 slotuna takmak için bir de dönüştürücüde almanız gerekecek. O maliyetleri bir araya getirmek yerine iyi bir SATA SSD almanız daha makul olacaktır.

Var mı tavsiye edeceğiniz bir marka?

500 değil de 800 falan görüyor.

Var mı tavsiye edeceğiniz bir marka?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı