PCI-e SSD marka model öğrenme

Bir-iki farklı model daha buldum, sanırım ortak noktaları PS5013-E13 kontrolcü kullanmaları. @shotgunned bu tarz sitelerden alışveriş yapmamaya çalışın. Görüyorsunuz, adamlar sistemin detaylı bileşenlerini yazmaktan acizler. Sürüsü sayfasına gitmek istiyorum, link patlamış.

Anakartın fotoğrafını paylaşın. Anakartı da detaylı belirtmemişler, sadece çipseti yazıp kaçmak gibi bir gaflete düşmüşler fakat üstünde soğutucu yoktur büyük ihtimalle. Ekran kartının üst tarafında olabilir, oralara bakın.

Bir-iki farklı model daha buldum, sanırım ortak noktaları PS5013-E13 kontrolcü kullanmaları. @shotgunned bu tarz sitelerden alışveriş yapmamaya çalışın. Görüyorsunuz, adamlar sistemin detaylı bileşenlerini yazmaktan acizler. Sürüsü sayfasına gitmek istiyorum, link patlamış.

Anakartın fotoğrafını paylaşın. Anakartı da detaylı belirtmemişler, sadece çipseti yazıp kaçmak gibi bir gaflete düşmüşler fakat üstünde soğutucu yoktur büyük ihtimalle. Ekran kartının üst tarafında olabilir, oralara bakın.
Anakart Gigabyte B450M S2H.

Güzel, M.2 soğutması yok. Dediğim kısmın fotoğrafını paylaşın, hatta mümkünse SSD'nin kendisinin bile olabilir.

Açıp bakma imkanınız yoksa bir de SSD-Z ile görüntülemeyi deneyin. Birkaç bilgi verse bile ondan yola çıkıp bir şeyler bulabiliriz diye düşünüyorum.
resim_2021-01-31_203601.png

Fotoğraf oldukça net fakat işe yarar bir bilgi vermiyor maalesef. Firmware'dan ulaştığımız kontrolcü gıcık bir şekilde sırıtıyor sadece :D İlk sayfadaki Hi-Level oldukça sağlam bir tahmin. Biraz daha bakalım, kontrolcüsü aynıysa yüksek ihtimalle odur diyebiliriz.

@Bora Dere Patriot P300 gibi geldi hocam.
1612125974869.png

Etiketsiz hali bu şekilde. Hızlar uyuşmuyor ama satın alınan yerin hiç gözünü kırpmadan yanlış bilgilendirme yapabileceğinden eminim açıkçası.

@shotgunned Arkada hiçbir şey açık olmayacak şekilde CrystalDiskMark testi yapar mısınız? Hızını ölçelim SSD'nin.

@Bora Dere Patriot P300 gibi geldi hocam.
Eki Görüntüle 860780
Etiketsiz hali bu şekilde. Hızlar uyuşmuyor ama satın alınan yerin hiç gözünü kırpmadan yanlış bilgilendirme yapabileceğinden eminim açıkçası.

@shotgunned Arkada hiçbir şey açık olmayacak şekilde CrystalDiskMark testi yapar mısınız? Hızını ölçelim SSD'nin.
1612126578222.png

Arkada sadece kulaklığımın yazılımı ve Radeon Software vardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı