PCI-e SSD marka model öğrenme

Kendilerine sorabilir misiniz modelini?
Bir de son olarak şunu deneyelim.
Buradan "phison nvme flash id2" dosyasını indirin. exe dosyasını çalıştırın. Disk seçimi gelecek, SSD'yi seçin. Bir takım özellik sıralaması lazım, onun ekran görüntüsünü paylaşın.

Yok yahu, bulamıyoruz. En son Patriot P300 iyi dedik, adamın okuma yazma hızı 1700/1100. Aynı kontrolcüyü kullanan 5 SSD daha buldum.
  • MyDigitalSSD SBXe: Arkadaşın hızları 2500/2100. Hadi uydurduk diyelim, 256 GB'lık modeli yok. 238 GiB = 256 GB yapıyor, pas.
  • Team MP33: 256 GB modeli var fakat bu abinin hızları da 1800/1500. İllaki patlıyoruz bir yerden.
  • Crucial P2 (kontrolcüsünden tam emin değilim): 250 GB, baştan elendik zaten. Hızlar da 2100/1150 verilmiş.
  • Apacer PP3480: 256 GB versiyonu var, süper! Hızlar? 2300/1200 😒
  • Apacer AS2280P4: 1800/1100... Bundan da pek emin değilim aslında, yabancı kaynaklardakiyle burada satılan farklı görünüyor.
Birkaç tane daha var, bunlar en yakınları. Bileşenlerin kutularını falan göndermediler mi? En iyisi siz adamların kapısına dayanın, SSD'nin tam modelini öğrenmeden hiçbir yere ayrılmayın. Şaka bir yana, mail atmak işe yarayabilir.

Kendilerine sorabilir misiniz modelini?
Bir de son olarak şunu deneyelim.
Buradan "phison nvme flash id2" dosyasını indirin. exe dosyasını çalıştırın. Disk seçimi gelecek, SSD'yi seçin. Bir takım özellik sıralaması lazım, onun ekran görüntüsünü paylaşın.

Buldum. Bana Hi-Level gibi geldi. Hepsiburada yorumlarında ürünün Phison'dan fason üretim olduğunu söylemişler. Hi-Level marka basıp satıyormuş yani.
1612128298573.png

Hızlar da uyuştuğuna göre Hi-Level diyebiliriz bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı