PCI-e X1 M.2 SSD kartı giriş yerleri ters

X1 ibaresi yer alan M.2 dönüştürücüleri kullanabilirsiniz. Sanırım sonra da attığınız X1 dönüştürücüden bahsediyorsunuz, benim attığım fiyat olarak daha uygun ve en azından bir markası var. Tercih yine de size kalmış. Yine de bir ihtimal anakartınızda çalışmama durumu var bilginiz olsun.

Abi senin attığın M.2 SSD'den mi bahsediyorsun yoksa dönüştürücüden mi çünkü dönüştürücü attığın yeri göremedimde.

Ve her türlü M.2 SSD değil mi bu sorun olabilir yoksa bizim attığımızda mı?

Bu arada Discord'unuz varsa oradan konuşup sizden yardım alarak yapabilir miyim?

Abi senin attığın M.2 SSD'den mi bahsediyorsun yoksa dönüştürücüden mi çünkü dönüştürücü attığın yeri göremedimde.

Ve her türlü M.2 SSD değil mi bu sorun olabilir yoksa bizim attığımızda mı?

Bu arada Discord'unuz varsa oradan konuşup sizden yardım alarak yapabilir miyim?
Üzgünüm, özel bilgilerimi paylaşmıyorum. Dönüştürücü dahil tam bütçeniz nedir? Ona göre konuya açıklık getirelim.

En uygun bu şekilde öneride bulunabilirim:

M.2 SSD:

X1 Dönüştürücü:

Alternatif olarak bu modele de bakabilirsiniz:

Bu dönüştürücü Amazon dışında bir yerde var mı yoksa onu alamam en erken 30 günde elimize ulaşıyor diye biliyorum.
Attığım linkteki satıcı yurt içinden gönderim sağlıyor. Kendi sitesinde de satıyor, istersen oradan da alabilirsin.

Bu arada şimdi gördüm, bu model indirimde ve attıklarımın arasında bunu tercih etmen daha iyi olur:
Sepette 1.073TL

Bu bütçede şu an en iyisi bunlar:

Dediğim gibi dönüştürücünün anakartında çalışmama ihtimali var, dönüştürücüyü alan kişilerin yorumlarına bakman daha iyi olur. Muhtemelen içine Windows kuramazsın, depolama olarak kullanabilirsin, oyun felan da atabilirsin içine. Eğer anakartın destekliyorsa o zaman Windows kurulma ihtimali olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı