PCI-e X1 M.2 SSD kartı giriş yerleri ters

Bu bütçede şu an en iyisi bunlar:

Dediğim gibi dönüştürücünün anakartında çalışmama ihtimali var, dönüştürücüyü alan kişilerin yorumlarına bakman daha iyi olur. Muhtemelen içine Windows kuramazsın, depolama olarak kullanabilirsin, oyun falan da atabilirsin içine. Eğer anakartın destekliyorsa o zaman Windows kurulma ihtimali olur.

Anakartımın destekleyip desteklemediğini nereden ögrenebilirim ve Windows kurmazsam performans ımda ne değişiklikler olur kapsamda şu anda HDD kurulu ve uzun sürede açılır yani tek sorun uzun sürede açılması ise alırım sıkıntı değil.

Anakartımın destekleyip desteklemediğini nereden ögrenebilirim ve Windows kurmazsam performans ımda ne değişiklikler olur kapsamda şu anda HDD kurulu ve uzun sürede açılır yani tek sorun uzun sürede açılması ise alırım sıkıntı değil.

Anakart markasının WEB sitesinden bakabilirsin, ben baktım ama pek bir bilgi bulamadım. Eğer Windows kuramazsan sıkıntı olmaz, dediğim gibi depolama olarak kullanabilirsin, içine oyun atıp oynayabilirsin. Önce Windows atmayı denersin, Windows kurabilirsen bilgisayar daha çok hızlanır. Windows atamazsan da depolama olarak kullanırsın.

Anakart markasının web sitesinden bakabilirsin, ben baktım ama pek bir bilgi bulamadım. Eğer Windows kuramazsan sıkıntı olmaz, dediğim gibi depolama olarak kullanabilirsin, içine oyun atıp oynayabilirsin. Önce Windows atmayı denersin, Windows kurabilirsen bilgisayar daha çok hızlanır. Windows atamazsan da depolama olarak kullanırsın.

Windows hızlanır derken ana ekranda vb mi hızlanır yoksa oyunlarda vb de etkisi olur mu eğer Windows atamazsam oyunlarda hızlanma olur mu yoksa sadece yer içinmi kullanmam gerekir?

Windows hızlanır derken ana ekranda vb mi hızlanır yoksa oyunlarda vb de etkisi olur mu eğer Windows atamazsam oyunlarda hızlanma olur mu yoksa sadece yer içinmi kullanmam gerekir?
M.2 SSD içindeki oyunlarda hızlanma olur tabii ki. Ama Windows HDD'e kurulu olursa pek etkisi olmayabilir. O nedenle Windos'u da M.2 SSD'e kurman daha iyi olacaktır. Anakartın eski ve kesin bilgiler veremiyorum.

M.2 SSD içindeki oyunlarda hızlanma olur tabii ki. Ama Windows HDD'e kurulu olursa pek etkisi olmayabilir. O nedenle Windows'u da M.2 SSD'e kurman daha iyi olacaktır. Anakartın eski ve kesin bilgiler veremiyorum.

Tamamdır anaartımla alakalı Windows kurabilir miyim diye bir araştırma yalacağım bulabilirsem eğer bildireceğim teşekkür ederim seni de bu kadar yordum kralsın.

Technopatta Yeni Bir Konu Açtım Ve Bunu Sordum Ve Böyle bir yanıt aldım :Sorun olmayacaktır ama alacağınız dönüştürücü sadece 1X hızda (500mb/s) çalışacaktır. İsterseniz daha düşük bir disk alabilirsiniz yada ekran kartınız yoksa 4x bir dönüştürücü alabilirsiniz.

Konu: P8H61 anakarta Kioxia M.2 SSD takılırsa işletim sistemi kurulabilir mi?

Sence Doğrumudur ?

Son düzenleme:
Tamamdır anaartımla alakalı Windows kurabilir miyim diye bir araştırma yalacağım bulabilirsem eğer bildireceğim teşekkür ederim seni de bu kadar yordum kralsın.

Technopatta Yeni Bir Konu Açtım Ve Bunu Sordum Ve Böyle bir yanıt aldım :Sorun olmayacaktır ama alacağınız dönüştürücü sadece 1X hızda (500mb/s) çalışacaktır. İsterseniz daha düşük bir disk alabilirsiniz yada ekran kartınız yoksa 4x bir dönüştürücü alabilirsiniz.

Konu: P8H61 anakarta Kioxia M.2 SSD takılırsa işletim sistemi kurulabilir mi?

Sence Doğrumudur ?
500 MB/s alabileceğini daha önceki mesajımda belirttim. Sırf bu yüzden daha düşük hızlardaki bir M.2 SSD alınmasına gerek yok, ki zaten bütçene en uygun SSD'i önerdim. İlerde M.2 SSD desteği olan bir anakarta geçiş yaparsan senin için avantaj olur. Dönüştürücü ile M.2 SSD'e Windows kurulup kurulmayacağı hakkında net bir şey söyleyemem. Ayrıca X4 dönüştürücü kullanamazsın çünkü anakartında ekran kartı takılı. Sadece X1 dönüştürücü alıp takabilirsin.

500 MB/s alabileceğini daha önceki mesajımda belirttim. Sırf bu yüzden daha düşük hızlardaki bir M.2 SSD alınmasına gerek yok, ki zaten bütçene en uygun SSD'i önerdim. İleride M.2 SSD desteği olan bir anakarta geçiş yaparsan senin için avantaj olur. Dönüştürücü ile M.2 SSD'e Windows kurulup kurulmayacağı hakkında net bir şey söyleyemem. Ayrıca X4 dönüştürücü kullanamazsın çünkü anakartında ekran kartı takılı. Sadece X1 dönüştürücü alıp takabilirsin.

Ok o zaman yarın okuldan çıktıktan sonra ilk işim bu ikisini almak teşekkür ediyorum iyi geceler.

500 MB/s alabileceğini daha önceki mesajımda belirttim. Sırf bu yüzden daha düşük hızlardaki bir M.2 SSD alınmasına gerek yok, ki zaten bütçene en uygun SSD'i önerdim. İleride M.2 SSD desteği olan bir anakarta geçiş yaparsan senin için avantaj olur. Dönüştürücü ile M.2 SSD'e Windows kurulup kurulmayacağı hakkında net bir şey söyleyemem. Ayrıca X4 dönüştürücü kullanamazsın çünkü anakartında ekran kartı takılı. Sadece X1 dönüştürücü alıp takabilirsin.

Merhaba ne yazıkki tekrardan rahatsız ediyorum abi ama ben bir hesaplama yapıyordum ve sepetten bakıp yapıyordumki bu alacağım dönüştürücünün sitesinde Visa ile alışveriş yok benim Visa'dan başka kartım yok babamda izin vermiyor kartını kullanmama ne yapacağım bu dönüştürücüden başka bir siteden var mı Visa ile alışveriş imkanı sağlayan?

Son düzenleme:
Merhaba,

Ürünü satın alabileceğin diğer alışveriş sitelerine bu link üzerinden ulaşabilirsin:

Sayfanın aşağılarında farklı siteler var, satıcısı sadece Teknobiyotik olandan al.

Merhaba,

Ürünü satın alabileceğin diğer alışveriş sitelerine bu link üzerinden ulaşabilirsin:

Sayfanın aşağılarında farklı siteler var, satıcısı sadece Teknobiyotik olandan al.
En Mantıklısı Bu GİBİ Gözüküyor : Dark Ngff / Nvme M.2 Ssd Pcı-E Kartı Dk-Ac-Pem1X Fiyatları ve Özellikleri Fakat Özelliklerinde İşletim Sistemi Desteği hayır yazıyor buna windows yükleyemem galiba doğrumudur

Ve Şimdik Farkettim Bu Alabileceklerimin Hepsinde Yazıyor Ne Yapacağım?

En mantıklısı bu gibi gözüküyor: Dark Ngff / Nvme M.2 Ssd Pcı-E Kartı Dk-Ac-Pem1X Fiyatları ve Özellikleri fakat özelliklerinde işletim sistemi desteği hayır yazıyor buna Windows yükleyemem galiba doğru mudur?

Ve şimdik fark ettim bu alabileceklerimin hepsinde yazıyor ne yapacağım?

N11 üzerinden alacaksan kupon ile al, daha uyguna gelir. Kuponların çoğu mobil uygulamada geçerli bilgin olsun. Ayrıca buna benzer kart alıp işletip sistemi kuranlar var. Muhtemelen bu bilgi rastgele yazılmıştır. Emin olmak için satıcıya mesaj atabilirsin. Diğer sitelerde satın alan kişilerin yorumlarına da bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı