PCI Express 4.0 desteği olan uzun vadeli anakart tavsiyesi

Abi intel olduğu için sormuştum zaten, bir ümit intelde bu seri uzun yıllar iş görür mü acab diye, PCI Express 4.0 bunda da gözüküyor çünkü. Ama tabi yeni bir işlemci çıkınca anakart değiştirmek istememem detayı da ayrı bir kısım. Teşekkür ederim abi. b550 artık tek yönüm olacak gibi.
İntel olarak sorduysan neden işlemciye Ryzen 3600 dedin. Benim kafam karıştı burada. O anakartı hangi işlemci için düşünüyorsun?

İntel olarak sorduysan neden işlemciye Ryzen 3600 dedin. Benim kafam karıştı burada. O anakartı hangi işlemci için düşünüyorsun?
Almayı düşündüğüm işlemci o ama olmadı fikir değişikliği de olabilir diye.
Bütçe anakart için 1000 civarı olabilir ama fazla abartmak istemiyorum. 1500 TL altında olursa daha iyi olur. 2000 TL falan bir anakart için harcamam. Ekran kartım 1660 Super. Ona bile verdiğim ücret malum.

Almayı düşündüğüm işlemci o ama olmadı fikir değişikliği de olabilir diye.

Bütçe anakart için 1000 civarı olabilir ama fazla abartmak istemiyorum. 1500 TL altında olursa daha iyi olur. 2000 TL falan bir anakart için harcamam. Ekran kartım 1660 Super. Ona bile verdiğim ücret malum.
Düşük bütçede AMD daha iyi olur gibi geldi.Öyle bir sistem için 1000 TL Anakart parası vermeye gerek yok zaten.

PCI Express 4.0 desteği olan anakartlar pahalı olduğu için biraz bütçede ankarta yüksek fiyat belirliyorum şimdilik. Normalde açıkçası vermem bu kadar.
B550 yonga setli modellere bakmanızda fayda var.
Recep abi şu anakarta karar verdim ve alacağım, sence nasıl? MSI MAG B550M Mortar W-Fi AM4 mATX Anakart Fiyatı
PCI Express 4.0 desteği olan anakartlar pahalı olduğu için biraz bütçede ankarta yüksek fiyat belirliyorum şimdilik. Normalde açıkçası vermem bu kadar.

Recep abi, şu anakarta karar verdim ve alacağım, sence nasıl? MSI MAG B550M Mortar W-Fi AM4 mATX Anakart Fiyatı

Recep abi şu anakarta karar verdim ve alacağım, sence nasıl? MSI MAG B550M Mortar W-Fi AM4 mATX Anakart Fiyatı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı