PCI Exspress 3.0 x16 Ekran Kartını x4 Slotuna Takmak

ferdinec

Megapat
  • Anakart MSI Z170 PC Mate
  • Ekrankartı ASUS GTX 960 4 GB
Ekran kartı takılması için iki adet slot var:
  • PCI Express 3.0 x16
  • PCI Express 3.0 x4
Diğer PCI expres x1 üç adet slottan ikisini kullanmam lazım, ancak ekran kartı 1. slot pci express 3.0 x16' da takılı olduğu için diğer 1 pci express x1 slotları kullanamıyorum (sığmıyor yapışık oluyor)
Ekran kartını alttaki 2. PCI express 3.0 x4 takarsam ekran kartımın veriminde düşüş olurmu ? Saygılar.

Böyle uyarıda var. For a single PCIe x16 expansion card installation with optimum performance, using the PCI_E2 slot is recommended.

MSI Z170 PC MATE.JPG

teşekkürler cevabınız için uyarı dikkatimi çekti onun için sorma gereği duydum ayrıca neden bu kadar ekran kartı slotuna yakın korlar anlamış değilim .
Asus Xonar DSX 7.1 PCI Express Ses Kartı var MSI Z170 PC MATE de bulunan onboard sesden üstünlüğü varmıdır takmaya değermi ?
yoksa bir köşede duracak kart saygılar kolay gelsin

Arkadaşlar bir sorum var bende giagbayte 970A-ds3p rev2.0 anakart var gecende 1050ti aldım pcie×16 soket é takınca calismiyor ama pcie×4 takınca çalışıyor ama masaüstünde bile biraz takılıyor kasma var genel olarak acaba pcie×4 den dolayı mı yapıyor yardimci olursaniz çok mutlu olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı