B BigGAME Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 PCI\VEN_8086&DEV_0042&SUBSYS_306F17AA&REV_02 kodlu ekran kartı sürücüsünü atabilir misiniz?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 20 Ocak 2021 #2 Telefondayım şu an o yüzden tam bakamadım. Galiba İntel HD Graphic sürücünü güncellemeye çalışacaksın değil mi? Değilse belirt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öyleyse bu video işine yarayabilir. Artı 0 Eksi
Telefondayım şu an o yüzden tam bakamadım. Galiba İntel HD Graphic sürücünü güncellemeye çalışacaksın değil mi? Değilse belirt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öyleyse bu video işine yarayabilir.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 20 Ocak 2021 #3 Intel UHD Graphics Sürücü Güncelleme Rehberi Intel işlemciler içinde yer alan UHD Graphics isimli grafik işlemcinin sürücüsünü güncelliyoruz. Grafik işlemcinizden tam performans almak istyorsanız her www.technopat.net Bu rehber yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Intel UHD Graphics Sürücü Güncelleme Rehberi Intel işlemciler içinde yer alan UHD Graphics isimli grafik işlemcinin sürücüsünü güncelliyoruz. Grafik işlemcinizden tam performans almak istyorsanız her www.technopat.net Bu rehber yardımcı olur.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Hocam, güncel driver bulamadım. Arkadaşlar da baksınlar. Hangi işlemci için hocam? Artı 1 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 20 Ocak 2021 #5 BigGAME dedi: PCI\VEN_8086&DEV_0042&SUBSYS_306F17AA&REV_02 kodlu ekran kartı sürücüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CPU-Z indirip Graphics bölümünden işlemcinin dahili ekran kartını öğrenip yazar mısın tam adını? Örnek olarak fotoğraf bırakıyorum. Yener999'un dediği gibi ben de driverı bulamadım. Artı 0 Eksi
BigGAME dedi: PCI\VEN_8086&DEV_0042&SUBSYS_306F17AA&REV_02 kodlu ekran kartı sürücüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CPU-Z indirip Graphics bölümünden işlemcinin dahili ekran kartını öğrenip yazar mısın tam adını? Örnek olarak fotoğraf bırakıyorum. Yener999'un dediği gibi ben de driverı bulamadım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 20 Ocak 2021 #6 Buradan araç ile otomatik olarak yükleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Artı 0 Eksi
Buradan araç ile otomatik olarak yükleyebilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr
KS KS B BigGAME Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #7 Sağolun arkadaşlar Tek7HackDedi dedi: CPU-Z indirip Graphics bölümünden işlemcinin dahili ekran kartını öğrenip yazar mısın tam adını? Örnek olarak fotoğraf bırakıyorum. Yener999'un dediği gibi ben de driverı bulamadım. Eki Görüntüle 844873 Genişletmek için tıkla... Adı tam olarak Intel HD Graphics 283156 dedi: Telefondayım şu an o yüzden tam bakamadım. Galiba Intel HD Graphic sürücünü güncellemeye çalışacaksın değil mi? Değilse belirt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öyleyse bu video işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Benimki Intel UHD Graphics diye değil Intel HD Graphics ama deneyim bir. Benim CPU Intel i3 550 3.20GHz onun grafik birimi Son düzenleme: 21 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Sağolun arkadaşlar Tek7HackDedi dedi: CPU-Z indirip Graphics bölümünden işlemcinin dahili ekran kartını öğrenip yazar mısın tam adını? Örnek olarak fotoğraf bırakıyorum. Yener999'un dediği gibi ben de driverı bulamadım. Eki Görüntüle 844873 Genişletmek için tıkla... Adı tam olarak Intel HD Graphics 283156 dedi: Telefondayım şu an o yüzden tam bakamadım. Galiba Intel HD Graphic sürücünü güncellemeye çalışacaksın değil mi? Değilse belirt. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öyleyse bu video işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Benimki Intel UHD Graphics diye değil Intel HD Graphics ama deneyim bir. Benim CPU Intel i3 550 3.20GHz onun grafik birimi