PCIe x4 ekran kartını gözle görülecek şekilde kısıtlar mı?

xent1

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
m5a97 r2.0 anakartım var.
R9 270x var elimde bir tane.
İlerde crossfire yapsam x4 bir sorun teşkil eder mi?
Performansı çok düşürür mü?

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
970 chipsetli anakartlar tek ekran kartına izin veriyor ve daha doğrusu tek ekran kartı öneriyorlar. Sen 970 chipsetli anakartta gidip CrossFire denersen, elinde patlar.

990 chipsetli anakartlar CrossFire için daha iyilerdir. Ayrıca PCIe x4 adına konuşuyorum, dilediğin performansı alamazsın.

AMD yi baştan beri severim. Tüketiciyi kandırmaya oynamaz. Hep paramın karşılığını fazlasıyla aldım.
İntel Çipsetleri artık fazla takip etmiyorum. Çünkü Tüketiciyle Maymun gibi oynuyor. 6x serisinden sonra koptum. X serisi çipsetlere hastalığım var.

Oraya bir bağlantı koyuyoruz. Zahmet buyurup inceleyiniz. AMD R9 295X Param yeterse 990FX alacağım tabiiki...

İmzamı 1 ayda tek tek topladım. Merak etmeyin ekran kartımı Vatandan aldım. İleride İnşaallah HD-7950 alıp Crossfire yapacağım. Tabii Mücrosoft-AMD tarafından yazılımsal DirectX 12 desteği verilirse. Detaylar @Recep Baltaş tan... Takip ediyoruz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı