PcKolik Beast sistem nasıl?

Bende aynı sistemi aldım, oyunlardan atma problemleri yaşıyorum. Detayları konuşmak için yarı bir kanaldan görüşebiliriz forumun mesaj kısmını bulamadım.

Bende birçok oyun oynadım şimdiye kadar ama hiçbir sorun yaşamadım.
Ekran kartı ile ilgili problemler aldığım oyunlar oluyor. Sürümüm güncel, steam üzerinden oynuyorum fakat herhangi bir değişiklik olmuyor. Donanımsal veya yazılım tarafında mı bir eksik var saptayamadım.

Ekran kartı ile ilgili problemler aldığım oyunlar oluyor. Sürümüm güncel, Steam üzerinden oynuyorum fakat herhangi bir değişiklik olmuyor. Donanımsal veya yazılım tarafında mı bir eksik var saptayamadım.

Hocam müşteri hizmetlerini arayın. Belki kart bozuktur yenisini gönderirler.

Ekran kartı ile ilgili problemler aldığım oyunlar oluyor. Sürümüm güncel, steam üzerinden oynuyorum fakat herhangi bir değişiklik olmuyor. Donanımsal veya yazılım tarafında mı bir eksik var saptayamadım.
Hocam muhtemelen donanımdandır. Yazılım ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım çünkü sürücüsünü ekran kartının sitesinden indirdim sadece.

Hocam muhtemelen donanımdandır. Yazılım ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım çünkü sürücüsünü ekran kartının sitesinden indirdim sadece.
Ram olarak 16gb kullanıyorsun sanırım sistemde o vardı, biosta xmp ayarın nedir standart olarak profile 1 vardı bende herhangi bir farklılık var mı merak ettiğim için soruyorum

Ram olarak 16gb kullanıyorsun sanırım sistemde o vardı, biosta xmp ayarın nedir standart olarak profile 1 vardı bende herhangi bir farklılık var mı merak ettiğim için soruyorum
Merhaba sorunu çözebildiniz mi? Bende yakinda bir sistem alicamda sorun yasarsam diye ödüm kopuyor. Yillardir biriktirdigim para sorun yasamak korkunç olur.

Ramlerdeki XMP kapatarak çözdüm sorunu, 4 slot ram taktırmıştım ben ondan kaynaklanan bir sorundu sanırım.
XMP'i kapatınca RAM frekans hızı düşmüyor mu? Profile 1'de durması daha iyi. RAM'i tam frekansıyla çalıştırıyor. Ayrıca Gear Down Mode diye geçen bir ayar var. Eğer o açık değilse ondan kaynaklı olabilir.

XMP'i kapatınca RAM frekans hızı düşmüyor mu? Profile 1'de durması daha iyi. RAM'i tam frekansıyla çalıştırıyor. Ayrıca Gear Down Mode diye geçen bir ayar var. Eğer o açık değilse ondan kaynaklı olabilir.
Bahsettiğin ayara nereden erişiliyor? RAM frekansı düşüyor doğru

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı