Elektronik Pckolik.com AMD Ryzen 7 9800x3D 23.299 TL

Bir de tray düşün 18k'ları bile görebiliriz. Stoklar önümüzdeki hafta oturunca gerçek değeri ortaya çıkar.

Ben kesin karar verdim 20k altı olup da iyi taksit seçeneği sunmazsa önümüzdeki günlerde 7800X3D alacağım. 2K için performans farkı gerçekten çok az.
Eki Görüntüle 2347776

Amazon'a gelmesini bekleyin taksit konusunda en iyi yer.

Hocam ben Amazon'dan dsf bilgisayar satıcısından 7800x3D aldım 17bine 6 taksit, kargoyu açmadım. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm kargoyu açmadığınız sürece kayıtsız şartsız 30 gün içinde iade edebilirsiniz. Satıcı almazsa bile biz müdahale eder paranızı iade ederiz dediler. Bence sizde böyle bir şey yapabilirsiniz hem fiyatların daha fazla artıp fazla para vermekten kurtulmuş olursunuz. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama şimdilik böyle yaptım ben.
Yaptığınız mantıklı ama ben yarın 7800X3D ile birlikte siparişi vereceğim tüm sistemin. Çarşambada toplarım o zamana kadar indirim görürsem dediğiniz gibi iade ederim. İşlemciyi kutuda 3 günden fazla bekletemem yani, bir an önce yeni sistemi toplayıp eskisini elden çıkarmam lazım.

Son düzenleme:
Bir de tray düşün 18K'ları bile görebiliriz. Stoklar önümüzdeki hafta oturunca gerçek değeri ortaya çıkar.

Ben kesin karar verdim 20k altı olup da iyi taksit seçeneği sunmazsa önümüzdeki günlerde 7800x3D alacağım. 2K için performans farkı gerçekten çok az.
Eki Görüntüle 2347776

Önümüzdeki hafta hangi işlemciye karar verirsen buraya yaz bende işlemci ve anakart alacağım tüm parçalar tamam sadece bu dediğim donanımlar eksik.

Önümüzdeki hafta hangi işlemciye karar verirsen buraya yaz bende işlemci ve anakart alacağım tüm parçalar tamam sadece bu dediğim donanımlar eksik.
Dün aldım. Bu hafta tüm parçalar gelirse toplayacağım. GPU önümüzdeki ay olacak muhtemelen. (RTX 5080)
9800X3D için fiyatlar bu hafta daha iyi olur dedik ama bir gelişme yok, hala stok sıkıntısı var ve fiyatlar yüksek. Alacaksanız tray bekleyin 1-2k fazladan vermeyin boşuna.

Son düzenleme:
2 ay önce 12-13K falan dı bir anda uçmuş bu da.

1080p de oyunlarda FPS anlamında çok fark eder ama 5000 serisi GPU alacağım. Haliyle minimum 2K monitöre geçeceğim. Render ile de uğraşmıyorum. Acaba gereksiz masraf olur mu diye düşünmedim değil.

Bende birkaç gündür aynısını düşünüyordum neden işlemciye para yatırayım ki 4K monitöre geçerim kafam rahat eder Hz ile bir derdimde yok 60 Hz de gayet yeterli cam gibi görsel için değer bence.

Bende birkaç gündür aynısını düşünüyordum neden işlemciye para yatırayım ki 4K monitöre geçerim kafam rahat eder Hz ile bir derdimde yok 60 Hz de gayet yeterli cam gibi görsel için değer bence.
Konsol için olsa evet derdim ama pc de 4k 120 bence yeterli bir seviye

Konsol için olsa evet derdim ama PC de 4K 120 bence yeterli bir seviye.

Fazla Hz'den zarar gelmez tabii zaten şu anda hiçbir 4K monitör 60Hz vermiyor sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı