sinasfoolery
Centipat
Daha fazla
Bu işlemcinin fiyatının normalde 7800x3D ile taş çatlasa 1000 TL fark etmesi gerekiyor. Fırsatçılık, 25k ödeyenin zaten aklını seveyim.
MSRP bir halta yaramıyor ki? Yurt dışı fiyatlarına bakıyorum referans için onlar da fırsatçı o zaman. Fiyat biraz kazık benim de beklentim 7800X3D fiyatına göre 19k'ydı ama malum globalde fiyatlar 20k bandında, fırsatçılar ülkesi Türkiye'de 21k iyi derim o zaman ben. Senin beklentin nedir bilmiyorum ama stokların oturması önümüzdeki haftayı bulacak her türlü. Biraz beklersek 20k'yı görebiliriz belki tray 19k'yı bile görebiliriz ona da kötü demezsin herhalde.@798310 Vade farksız 6 taksitle bile 21-22 binin makul bi fiyat olduğuna katılmıyorum. 7800X3D ile arasında 30$ MSRP olmasına rağmen ve 7800X3D'nin şu anki MSRP'ye çok yakın fiyatını da düşününce 21-22 bin tamamen fırsatçılık gibi gözüküyor.
Güzel ironi 23-24k'dan stokları bitirenlere ben de kızıyorum ama bu işlemciyi çoğunlukla üst segment GPU kullananlar alacağı için üst segmentte GPU yükseltmek 30-40k'yı buluyor o yüzden 3k peşinde koşmuyor insanlar. Ben koşacağım ama. Hak ettiğinden fazlasını vermek istemiyorum.Bitirin çocuklar stokları. Oyunda bütün fps’i cpu veriyor zaten. Gpu yükseltmek ne alaka? Alın alın 23 binlerden bitirin stokları aferin. Sonra firmalar neden çok fazla kâr marjı koyuyor diye zırlamayın ama..
Not: Mesajım ironi içermektedir.
İşte o eklenen 1-2k fırsatçılık oluyor sanırım. Çünkü fiyat 480 dolar + vergiler. Tüm kâr marjı dahil 480 dolar ise 20-21 arası görsek kimse sesini çıkartmayacak aslında.480 dolar ve %20KDV ile 20k buluyor zaten. Ederi 21-22 bin TL.
İşlemcinin olayı zaten yüksek fps sayması. 4k'da kullanan adam bu işlemcinin bir hayrını görmeyecekki.Bu işlemciyi kullanan adam 4k veya 2k kullanmalı 1080p de mi kullanacak? Belirttiğim çözünürlüklerde mesela kafadan atıyorum 14700k ile arasında 8k fiyat farkı var max 10fps oynayacaktır
21k + vade farksız 6 taksit var bi hayalimiz. Yaptığım en hızlı alışveriş olur.amazona bir türlü gelmedi ya. mail de attım ama ne zaman geleceği belli değil. gümrükle ilgili yine sıkıntılar olabilir. normalde amazon ilk geceden çıkarırdı bu tarz ürünleri. sıfırdan tüm parçaları topladım bir işlemci kaldı. bence vade farksız 6 taksit 22 bin lira çok uygun bir rakam. bunu yurtdışı değil yurtiçine piyasasına göre değerlendirmeniz lazım. 18 bin liraya kutulu 7800x3d piyasada yokken 9800x3d'i 20 bin liranın altına beklemek yanlış. özellikle şu aşamada. belki stoklar arttıkça kur da sabit kalırsa 1-2 ay içinde 20'nin altına düşebilir. o yüzden 22-23bin liraya şu an 6 taksit alabildiğiniz yerde yapıştırıp geçin.
Amazon Türkiye uyuyor. Yılın en çok beklenen işlemcisini çıktıktan 1 gün sonra öğreniyorlar. Umarım iyi fiyattan getirirler Amazon'da çok güzel taksit seçenekleri oluyor.az önce amazon'dan yetkili bir biri aradı. henüz stok talebi oluşturulmamış. hatta kimse mail atmadığı için sizin sayenizde öğrendik ürünün çıktığını dediler. daha stok talebi yeni oluşturuldu. ürünün siparişi gelmesi etmesi en az 1 hafta gibi gözüküyor. belki siz de mail atarsanız hızlandırırlar süreci. ayrıca mail atarsanız ürün eklendiği anda mail atacaklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.