Çözüldü Pckolik.com güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eray Ozturk

Megapat
Daha fazla  
Linkini attığım bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak daha önce buradan alışveriş yapan kimseyi görmediğim için fazla güvenemedim, eğer buradan alışveriş yapmış ya da yapan tanıdığı olan biri varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Bir de böyle bir video var Pckolik ve shiftdelete ile birlikte ama yine de emin olamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen hiç güvenilir değilmiş şimdi şikayetlere baktım da şikayet vardaki. Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardım sağlamıyormuş.
Şuan ne haldeler bilmiyorum ama ben 3 sene önce o zamanlar istediğim bilgiyasarı aldım sorunsuz ulaştı, tabi o zamandan beri alışveriş yapmadığım yorum yapamayacağım.

Kesinlikle güvenilir değil, 19 Temmuz 2024 de Corsair HS80 Black Wireless aldım, 14 Temmuz 2025 tarihinde kulaklığın kendi özelliği olan kulaklıkların dönebilmesinden dolayı kablosunda kopukluk meydana geldi, PcKolik aracı bir şirket asıl işlemleri art sistem ile yapıyorsunuz, garantiye gönderdiğimde, o zaman ki fiyatı 4249 lira olan kulaklığa ( şu an 5 bin ila 8 bin lira arasında bulabiliyorsunuz) ilk söylediğim kulaklığın iki katı fiyatı olarak teknik servis ücreti istediler, kesinlikle ve kesinlikle güvenmeyin, düşüncenizi değiştirmenizi öneririm sayın @Recep Baltaş , anlattıklarım uydurma değil, isteyene belgelerin hepsini özelden gösteririm.

Kesinlikle güvenilir değil, 19 Temmuz 2024 de Corsair HS80 Black Wireless aldım, 14 Temmuz 2025 tarihinde kulaklığın kendi özelliği olan kulaklıkların dönebilmesinden dolayı kablosunda kopukluk meydana geldi, PcKolik aracı bir şirket asıl işlemleri art sistem ile yapıyorsunuz, garantiye gönderdiğimde, o zaman ki fiyatı 4249 lira olan kulaklığa ( şu an 5 bin ila 8 bin lira arasında bulabiliyorsunuz) ilk söylediğim kulaklığın iki katı fiyatı olarak teknik servis ücreti istediler, kesinlikle ve kesinlikle güvenmeyin, düşüncenizi değiştirmenizi öneririm sayın @Recep Baltaş, anlattıklarım uydurma değil, isteyene belgelerin hepsini özelden gösteririm.

Çok afedersiniz, arıza tarihi 14 Temmuz değil 24 Haziran olacaktı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı