PcKolik güvenilir mi?

Damnman

Hectopat
Yer
İstanbul
PcKolik'ten sistem alacağım. Google da ve Şikayetvar da yorumlara bakınca biraz soğudum. Kimisi bozuk ürün, kimisi yanlış ürün, kimisi de müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor demişler. (Ki dün müşteri hizmetlerine bende ulaşamadım). İstanbul'da oturuyorum mağazadan almayı düşünüyorum. Bir kişi mağazadan teslim seçmeme rağmen kargoya verdiler yazmış. PcKolik'ten bilgisayar alan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerine cidden ulaşılamıyor. Ulaşmak için canının çıkması lazım. Zamanında Şikayetvar, E-Posta ve telefon adreslerinden iletişime geçmeye çalıştım ulaşamadım.

PcKolik'ten sistem alacağım. Google da ve Şikayetvar da yorumlara bakınca biraz soğudum. Kimisi bozuk ürün, kimisi yanlış ürün, kimisi de müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor demişler. (Ki dün müşteri hizmetlerine bende ulaşamadım). İstanbul'da oturuyorum mağazadan almayı düşünüyorum. Bir kişi mağazadan teslim seçmeme rağmen kargoya verdiler yazmış. PcKolik'ten bilgisayar alan var mı?

Şikayetvar biraz garip bir platform hocam, bende bir yerden alışveriş yapmadan önce Şikayetvar'a baktım, herkes "ççok kötüüü sahte ürünnnn dalga geçtilerr şöyle yaptıllarrr" falan, ürün bir geldi sapasağlam ve orijinal, yani Şikayetvar çok da doğru değil hocam siz pek bakmayın onlara

Müşteri hizmetlerine cidden ulaşılamıyor. Ulaşmak için canının çıkması lazım. Zamanında Şikayetvar, E-Posta ve telefon adreslerinden iletişime geçmeye çalıştım ulaşamadım.
Dün birkaç soru soracaktım 10 dakika bekledim.Açan olmadı.Babama söylediğimde "Daha müşteri hizmetlerine bağlanılamayan firmadan bilgisayar mı alcaksın"dedi.Babama hak verdim.

Vakti zamanında PSU alacaktım, ödemesini vs yaptım internet üzerinden. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde son 1 ürün vardı ellerinde "şu an ürününüz elimde, kargoluyorum kargo firmasına teslim edeceğim" demişlerdi. Ne hikmetse o gün kargoya verilmedi. Sonra ki gün arayıp sorduğumda yine aynı şeye benzer bir şey demişlerdi. Ben de pek güvenemeyip iptal etmiştim ürünü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı